FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - CS TUNARI 3-1

DINAMO - CS TUNARI 3-1 // VIDEO Amical cu savoare: Mircea Rednic a testat cu succes doi noi jucători, în miresme de ceafă pe grătar :)

FOTO: Eduard Apostol +9   FOTO
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2019 12:53

Dinamo a câștigat amicalul cu CS Tunari, pe terenul echipei din Liga a 3-a, scor 3-1. Facundo Mallo (24 de ani) și Elvis Kabashi (25), cei doi jucători aflați în probe, au impresionat și cel mai probabil vor fi păstrați de Mircea Rednic.

Fundașul central uruguayan Mallo și mijlocașul central albanez Kabashi s-au remarcat, lucru care nu poate fi spus despre Jordan Mustoe și Alexander Christovao, care au primit azi încă o șansă. Fundașul stânga englez pare să-și fi jucat-o pe ultima la Dinamo.

Golurile victoriei împotriva ocupantei locului 6 din Seria II a Ligii 3 au fost marcate de Zenke, în minutul 45, după o pasă magistrală de 50 de metri a lui Kabashi, de italianul Montini, din penalty, în minutul 83, și de Reda Jaadi cu două minute înaintea expirării timpului regulamentar. 

„Îi mai ținem pe Mallo și Kabashi, să vedem. E ok pentru început. Elvis parcă s-a mișcat mai bine. Are un stâng interesant. O să decidem zilele viitoare” Mircea Rednic

Dinamo - CS Tunari 2-1
Au marcat: Zenke '45+1, Montini 83 / Zamfir '55

 

Echipa folosită de Rednic

Dinamo: Muțiu - Dussaut, Mallo, Ciobotariu, Mustoe - Zenke, Ndyaie, Kabashi, Jaadi - Cristovao, D. Popa
Rezerve: Mandanda - I. Filip, I. Șerban. Papazoglou, Montini, Atmane
Antrenor: Mircea Rednic

Steliști sub acoperire la meci :) 

Aproximativ 100 de spectatori au asistat la amicalul dintre Dinamo și Tunari. Fanii rivalei FCSB au ironizat ora aleasă pentru disputarea meciului,, întrebând ironic: „Vreți să vă obișnuiți pentru anul viitor?”.

Și „câinii” au AVUT galerie

Un grup de puști dinamoviști a oferit o replică haioasă, aclamându-l pe portarul Vlad Muțiu, a cărui intervenție din minutul 35 a ținut tabela intactă: „Avem portar mai bun ca Duckadam!”.

Fum ca LA marile meciuri :D

Finalul partidei a adus sărbătoarea pe marginea terenului. Grătarele au fost aprinse de prin minutul 60, chiar în preajma francezului Parfait Mandanda, vizibil incomodat de fum, poate și de carnea care sfârâia pentru fanii gazdelor. 

Mircea Rednic și Ioan Andone au fost invitați de autoritățile locale să ia parte la grătar. Antrenorul lui Dinamo a refuzat politicos: „Mulțumesc de invitație, mulțumesc. Sper să fie frumos. L-am lăsat pe secundul Mihăescu să meargă”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
zecs93
zecs93  •  24 Martie 2019, 05:43

ma bucur ca am castigat 2 jucatori buni, urugayanu si pe kabashi , foarte bine, aveam nevoie , sper sa i vedem titulari etapa urmatoare cu hermanstadd

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  23 Martie 2019, 15:35

MUTIU - DUSSAUT , MALLO , KLIMAVICIUS (ciob. , r.g) , ALIJI - SORESCU , I.SERBAN , KABASHI , NISTOR(longher) - MAGUREANU - MONTINI !!!

rocky2
rocky2  •  23 Martie 2019, 15:21

Fanii fcsb prezenti la meci doar se cred stelisti, ei sunt de fapt masa de manevra gigista!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează