FOTBAL  »  AMICALE  »  STATISTICĂ

"Performanța anului" a fost reușită de Jamie Vardy, vârf al naționalei Angliei! N-a atins mingea în meciul cu Olanda :)

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 23:36

Naționala Angliei a câștigat meciul de ieri contra Olandei cu 1-0 grație reușitei lui Jesse Lingard din minutul 59. Totuși, "remarcatul" jocului este Jamie Vardy, care a intrat pe teren în minutul 68, în locul lui Marcus Rashford.

Și a reușit un lucru incredibil! A dat peste cap toate statisticile. A terminat acest meci fără să atingă mingea. Având 22 de minute la dispoziție!

Atacantul care a marcat 6 goluri în ultimele 7 partide pentru Leicester, ceea ce demonstrează că era într-o formă importantă, n-a reușit să atingă balonul și are un singur duel, aerian, în care a intrat. Și acela pierdut, bineînțeles.

Vardy va avea din nou șansa să-i arate lui Southgate ceea ce poate la meciul cu Italia de marți.

Nu e prima dată când Vardy este în prim planul unei astfel de statistici. La meciul cu Atletico Madrid din Champions League, de acum 11 luni, timp de 77 de minute nu a reușit nicio pasă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1002176373150401
Laurentiu-marian Marin  •  25 Martie 2018, 12:20

Saracu .mai ia si el 500 mii pt aceasta isprava

caminero
caminero  •  25 Martie 2018, 10:03

Vardy e vîrf împins din cîte știu ... dacă a primit numai pase la bătaie tembele (cum e și acel duel aerian în care s-a angajat), nu e nici o mirare că n-a atins mingea ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează