FOTBAL  »  AMICALE  »  FRANȚA - COLUMBIA 2-3

”Relaxare sau suficiență?” Griji pentru francezi după remontada din repriza secundă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2018 14:28

L'Equipe se întreabă cum a pierdut controlul la 2-0 selecționata lui Deschamps, ”vulnerabilă, lipsită de concentrare și deloc agresivă în fața unei pragmatice Columbii, care a predat o lecție la Paris”.

Cu mai puțin de 3 luni înaintea Mondialului, Franța a picat examenul cu Columbia, pierzând după un avantaj de 2 goluri. "Este jenant, suntem toți afectați de rezultat", a recunoscut mijlocașul N'Golo Kanté, complice la golul egalizator reușit de Falcao. "Când nu câștigi un duel, devine chiar dificil", întărește Digne. Completat și de Umtiti, care a comis penaltyul din care Quintero a închis tabela (3-2): "E surprinzător având în vedere ce calități tehnice avem. Sper că a fost doar un accident de parcurs, mai ales că e vorba despre un joc amical".

"Sunt supărat și rănit"

Varane crede că "ne-a lipsit concentrarea în unele momente și după pauză n-am rezistat presingului agresiv al columbienilor". Unii "cocoși" au părut chiar dezorientați. "E o problemă de stare de spirit? Nu știu, poate-i altceva", Umiti. "Suficiență? Nu știu. Sunt supărat, mă simt rănit de acest eșec", a întărit confuzia Digne.

Nici L'Equipe nu are răspuns la întrebarea dacă a fost "relaxare ori suficiență", dar a văzut "o echipă vulnerabilă, lipsită de concentrare și deloc agresivă în fața unei pragmatice Columbii, care ne-a predat o lecție la Paris". Muriel a dat semnalul revenirii "Los Cafeteros", după ce Giroud și Lemar (faza meciului!) au deschis balul. 

9luni și jumătate au trecut de la ultimul eșec al Franței, 1-2 în Suedia în preliminariile CM 2018. De-atunci, "cocoșii" aveau 5 victorii și două remize

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează