FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Remiză pentru FCSB în ultimul amical înainte de startul sezonului » Primul "11" trimis în teren de Dică

Foto: Facebook/@FCSBOfficial
Foto: Facebook/@FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 13:53

FCSB a remizat în meciul amical disputat împotriva Chindiei Târgoviște, scor 3-3, înainte de startul noului sezon din Liga 1. 

FCSB a condus cu 2-0 și 3-2, după reușitele lui Benzar, Teixeira și Alibec, din penalty, dar Neicuțescu, de două ori și Matei, au punctat pentru Chindia și au stabilit scorul final.

Noul tehnician al FCSB-ului, Nicolae Dică, a mizat în amicalul contra celor din Târgoviște pe fotbaliștii care au jucat mai puțin în cantonamentul din Olanda.

Andrei Vlad a evoluat în premieră pentru roș-albaștri, în repriza a doua, când FCSB a încasat două dintre cele trei goluri.

Echipa de start a FCSB-ului: Stăncioiu - Simion, Pleașcă, Filip, Momcilovici - Teixeira, Achim - Jakolis, Benzar, De Amorim - Alibec (cpt)

În prima etapă a noului sezon, FCSB va juca duminică pe teren propriu împotriva deținătoarei Supercupei, FC Voluntari, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  13 Iulie 2017, 23:20

si asa fcsb-ul se face din nou de ras! ha ha ha! condoleante fcsb-istilor

alexpescaru
alexpescaru  •  13 Iulie 2017, 17:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

TAS ci, mă !

redbuldog
redbuldog  •  13 Iulie 2017, 15:29

Hehehe...pe unde va prindem,va infundam chakarezele!Pai pustiul Neicutescu e viitorul Sageata Niculaie,pentru Dinamo..!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează