FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BOTOȘANI

Victorie pentru Botoșani într-un meci spectaculos, cu 5 goluri » Moldovenii au învins formația de pe locul 8 din Polonia

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 21:24

FC Botoțani a învins cu scorul de 3-2 formația poloneză Jagiellonia Białystok, în cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Turcia.

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 23 prin Istavn Fulop, cel care a executat o lovitură liberă de la 25 de metre, însa în minutul 45 echipa de pe locul 8 din Polonia a egalat prin reușita lui Grzelczak din penalty.

În repriza secundă, Jagiellonia Białystok a preluat conducerea după golul marcat de Romanczuk, în minutul 51. Cu toate acestea, FC Botoșani a reușit să învingă după golurile marcate de Attila Hadnagy în minutele 63 și 73. FC Botoșani va disputa un nou meci amical, pe 3 februarie, în compania formației Eskisehirspor, din prima liga turcă.

FC Botosani: Pleșca -  ('45 Avram) - Dimitrov ('68 Tomozei), Miron, Ngadeu (c), Popovici - Bordeianu, Vasvari, Martinus ('68 Bujor), Carralero ('45 Matulevicius) - Hadnagy ('77 Cuedan) si Fulop ('77 Jamali)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close