FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA

VIDEO FCSB, înfrângere surprinzătoare în amicalul cu Chiajna » Golul lui Alibec nu a fost de ajuns

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 09:51

FCSB a pierdut partida amicală disputată contra Concordiei Chiajna, scor 1-2.

Nicolae Dică a trimis în teren cea mai bună echipă pe care a avut-o la dispoziție în amicalul de la Chiajna. Începutul de meci le-a aparținut vicecampionilor României. Denis Alibec a reușit al 2-lea gol din 2018, în minutul 6. 

Ilfovenii au egalat în ultimul minut al primei reprize, când fundașul central Albu a trimis în poartă centrarea venită din corner de la Ronaldo Deaconu. Chiajna a continuat să pună probleme și în minutul 83 a reușit surpriza. Panait a închis tabela în minutul 83. 

Antrenorul celor de la FCSB nu s-a putut baza pe:

  • Romario Benzar, Mihai Pintilii, Dennis Man, Constantin Budescu (convocați la reprezentativa mare pentru amicalele cu Israel și Suedia)
  • Dragoș Nedelcu, Florinel Coman (convocați la naționala U21 pentru stagiul din Anglia)
  • Andrei Vlad (convocat la naționala U19 pentru turul de elită de la Ploiești)

Concordia Chiajna - FCSB 2-1
Au marcat:  Albu '45, Panait '83 / Denis Alibec '6

Echipa de start a celor de la FCSB: Stăncioiu - Bălașa, Planic, Momcilovic, Jr. Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Teixeira, Cr. Tănase, Fl. Tănase, D. Alibec
Rezerve: D. Lupescu, Larie, Gnohere, Pacionel, A. Jorge, I. Stoica, V. Găman, C Dumitru, Mitrov, A. Dinu
Antrenor: Nicolae Dică

Antrenorul celor de la FCSB nu se poate baza pe:

  • Romario Benzar, Mihai Pintilii, Dennis Man, Constantin Budescu (convocați la reprezentativa mare pentru amicalele cu Israel și Suedia)
  • Dragoș Nedelcu, Florinel Coman (convocați la naționala U21 pentru stagiul din Anglia)
  • Andrei Vlad (convocat la naționala U19 pentru turul de elită de la Ploiești)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
leonv
leonv  •  24 Martie 2018, 22:23

Clona puscariasului s-a facut de ras in ciuda imbecililor *** fiecare zi in cadrul acestui site,aceiasi *** care injura alte cluburi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  24 Martie 2018, 19:57

L.filip nu poate trece o proba de joc nici la Liga 3: nu stie cu mingea, e foarte lent, nu are viziunea jocului... Pe aproape este si ov.popescu . Deci echipa a jucat fara mijocasi :)

indolentu
indolentu  •  24 Martie 2018, 18:36

lasind la o parte faptu ca in articol s a scris de doua ori pe cine nu s a bazat secundu dica in acest mmeci da unii se lamenteaza ca au lipsit 7 titulari care 7?vlad si cu nedelcu facuti praf de gigi si care n au mai prins iechipa apoi embapeu la fel deci ramin hai sa zicem 4 titulari si anume cei de la iechipa mare adica benzar pintilii budecsu si man da man si cu tecsira n au jucat mereu impreuna deci ar cam ramine trei lipsa da balgradeanu de ce n a jucat si n a fost nici macar rezerva?ala unde a fost convocat?baa in afara de un fundas dreapta care a fost destul timp accidentat si au jucat ailalti care au jucat azi cu chiajna si cei 3 mijlocasi in rest ati avut toata iechipa deci mucles ati jucat si cu alibecu si cu bizonu ce va plingeti?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează