FOTBAL  »  AMICALE  »  INDIA - IORDANIA

VIDEO Un portar a marcat un gol absolut uluitor » Nu e la prima ispravă de acest fel

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 15:53

Amer Shafi, portarul de 36 de ani al naționalei Iordaniei, a marcat din propriul careu în partida pe care naționala lui a câștigat-o în fața Indiei, scor 2-1. 

Partida amicală dintre India și Iordania s-a disputat aseară, la Amman."Balena Asiei" așa cum este poreclt Shafi, a degajat puternic mingea în minutul 25 și l-a păcălit pe adversarul din poarta Indiei, Gurpreet Singh Sandhu. Reușita a devenit imediat virală, la fel ca și bucuria colegilor de pe bancă.

Amer Shafi și-a început cariera de fotbalsit ca mijlocaș, dar o accidentare l-a determinat să se reprofileze. A evoluat de-a lungul carierei la Al-Yarmouk, Al-Faisaly, Al Ismaily și Al-Wehdat. Iordanianul nu este la primul gol marcat în carieră, reușind unul și în tricoul celor de la Al-Wehdat.

89de metri a fost distanța străbătută de mingea trimisă de Shafi până la intrarea în poartă

139de selecții în prima reprezentativă are Shafi în prima reprezentativă

Vezi și: VIDEO Scene nebune în vestiarul echipei lui Maradona » Argentinianul e aproape de o performanță nesperată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează