FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

Viitorul a demolat Zimbru Chișinău în primul amical al verii! Puștii lui Hagi au făcut spectacol + "Regele" a rulat 31 de jucători

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 21:52

FC Viitorul a disputat azi, pe terenul central al Academiei Hagi, o partidă amicală cu Zimbru Chișinău, echipă cu 8 titluri de campioană în Moldova. Constănțenii au reușit să câștige destul de ușor, chiar dacă au folosit o formație experimentală, scor 5-0.

Hagi a rulat 31 de jucători pe parcursul acestui joc, schimbările începând încă din finalul primei reprize. În formația de start și-a făcut loc și Vlad Achim, proaspăt revenit la Viitorul după experiențele nereușite de la FCSB și FC Botoșani.

Scorul a fost deschis în minutul 38, Al. Stoica a reluat sigur din fața porții în plasă. S-a făcut 2-0 în minutul 51, când Ed. Florescu, servit elegant cu călcâiul de Voduț, a punctat după un șut plasat. Șase minute mai târziu a venit și golul trei al celor de la Viitorul. Houri a reluat spectaculos din marginea careului.

După golul de 3-0, Gică Hagi a introdus mai mulți tineri jucători, inclusiv Alexi Pitu, nepotul lui Adrian Pitu, fost fotbalist la Farul, Sportul și Steaua. Chiar și așa Viitorul a mai punctat de două ori. A făcut-o în minutul 78 prin Chera, care a reluat în dreapta portarului de la 14 metri și a dus scorul la 4-0. Tânărul Pitu a închis tabela în prelungiri. A reluat din careu după o respingere greșită a portarului moldovenilor.

Echipa de start a Viitorului: Cojocaru - Lima, Țâru, De Nooijer, Neciu - V. Achim, P. Iacob, Vînă - Gavra, I. Hagi, Drăguș

Rezervele au jucat în Cupa Moldovei 

Culmea este că, la ora disputării acestui meci, rezervele celor de la Zimbru au jucat un meci oficial în Cupa Moldovei. Și s-au făcut de râs. Zimbru a remizat, scor 0-0, cu Sparta Selemet, formație care a terminat ultimul sezon la jumătatea clasamentului în liga a 2-a moldavă.

Cantonament în Polonia

Vineri, Viitorul va pleca în cantonamentul din Polonia, unde va sta de pe 22 iunie până pe 6 iulie. Acolo, formația lui Hagi are programate mai multe partide amicale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează