FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

Viitorul a demolat Zimbru Chișinău în primul amical al verii! Puștii lui Hagi au făcut spectacol + "Regele" a rulat 31 de jucători

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 21:52

FC Viitorul a disputat azi, pe terenul central al Academiei Hagi, o partidă amicală cu Zimbru Chișinău, echipă cu 8 titluri de campioană în Moldova. Constănțenii au reușit să câștige destul de ușor, chiar dacă au folosit o formație experimentală, scor 5-0.

Hagi a rulat 31 de jucători pe parcursul acestui joc, schimbările începând încă din finalul primei reprize. În formația de start și-a făcut loc și Vlad Achim, proaspăt revenit la Viitorul după experiențele nereușite de la FCSB și FC Botoșani.

Scorul a fost deschis în minutul 38, Al. Stoica a reluat sigur din fața porții în plasă. S-a făcut 2-0 în minutul 51, când Ed. Florescu, servit elegant cu călcâiul de Voduț, a punctat după un șut plasat. Șase minute mai târziu a venit și golul trei al celor de la Viitorul. Houri a reluat spectaculos din marginea careului.

După golul de 3-0, Gică Hagi a introdus mai mulți tineri jucători, inclusiv Alexi Pitu, nepotul lui Adrian Pitu, fost fotbalist la Farul, Sportul și Steaua. Chiar și așa Viitorul a mai punctat de două ori. A făcut-o în minutul 78 prin Chera, care a reluat în dreapta portarului de la 14 metri și a dus scorul la 4-0. Tânărul Pitu a închis tabela în prelungiri. A reluat din careu după o respingere greșită a portarului moldovenilor.

Echipa de start a Viitorului: Cojocaru - Lima, Țâru, De Nooijer, Neciu - V. Achim, P. Iacob, Vînă - Gavra, I. Hagi, Drăguș

Rezervele au jucat în Cupa Moldovei 

Culmea este că, la ora disputării acestui meci, rezervele celor de la Zimbru au jucat un meci oficial în Cupa Moldovei. Și s-au făcut de râs. Zimbru a remizat, scor 0-0, cu Sparta Selemet, formație care a terminat ultimul sezon la jumătatea clasamentului în liga a 2-a moldavă.

Cantonament în Polonia

Vineri, Viitorul va pleca în cantonamentul din Polonia, unde va sta de pe 22 iunie până pe 6 iulie. Acolo, formația lui Hagi are programate mai multe partide amicale.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close