FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - CFR 2-2 (3-1 ÎN TUR)

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 2-2 // Scandal la Giurgiu » Dan Petrescu s-a luat la ceartă cu un jurnalist: „Probabil a încercat să mă intimideze”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 22:03

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul meciului de la Giurgiu, cu Astra, din semifinalele Cupei României, scor 2-2. Ardelenii au fost eliminați, după ce în tur pierduseră acasă, 1-3.

La interviurile de după meci, jurnalistul TV Digi Sport, Viorel Grigoroiu, susține că Dan Petrescu l-ar fi amenințat.

„«Data viitoare nu-ți mai răspund la intrebări!» este mesajul de final pe care mi-l transmite Dan Petrescu încercând (probabil) să mă intimideze!

Meseria asta presupune uneori să devii și indezirabil, dar dacă nu o respectam și nu mă respectam, în mod cert, Mister, nu mai ajungeam în seara asta să dialogăm! Baftă!”, a scris jurnalistul Viorel Grigoroiu pe pagina de Facebook.

Dialogul dintre dan petrescu și reporter

Dan Petrescu: „Nu-ți mai răspund niciodată la întrebări, ție!”.
Reporter: „Dar, de ce? Cu ce v-am deranjat, domnule Petrescu?”

Dan Petrescu: „Am zis eu că m-ai deranjat? E dreptul meu să nu-ți mai răspund!”.
Reporter: „Păi, și e dreptul meu să întreb”.

Dan Petrescu: „Da! Și e dreptul meu să nu răspund!”.

grigoroiu

Finala Cupei României se dispută pe 25 mai pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Vezi și:

ATENȚIE, FOTO cu impact emoțional » Omrani s-a prăbușit pe teren! A fost urcat de urgență în ambulanță

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2019, 14:35

Dan Petrescu are obligatia de a castiga campionatul.De aceea jocul inchis ,la rezultat si poate si nervii intinsi la maximum.Omrani si Tucudean ( plus Deac) sunt oamenii de baza din atac. Din pacate de aceasta data va lipsi Omrani.

102247337656522
Sarmanul Dionis  •  25 Aprilie 2019, 21:26
Postat de 0kay pe 25 Aprilie 2019, 06:24

In schimb marea echipa fcsb ,eliminata al 4 lea an la rand,de o echipa care pierde cu dudelange . Palma tre sa fie foarte dureroasa. Si frustrarea la fel :))

ocheiule,iti scapa din vedere o mica-mare diferenta....in campionat albitreaza frumosii din scoala ardeleneasca-care sunt apoi recompensati cu ecuson fifa....in europa sunt albitrati de arbitrii normali...de aici diferenta !

0kay
0kay  •  25 Aprilie 2019, 19:28
Postat de Alexandru Chis pe 25 Aprilie 2019, 10:36

Cat de penibil trebuie sa fie acest Dan Petrescu! Ambele echipe si-au tinut promisiunea, astfel ca CFR si-a menajat titularii in cele doua meciuri din seminifnalele Cupei iar Astra, in contrapartida, le-a oferit cele sase puncte din PlayOff. Atunci de ce acest spectacol jalnic? Cat de grotesc poate sa sune cuvintele in gura acestui individ care face un adevarat circ pe margine si acum se lamenteaza ca in Play Off nu i se acorda mai multe lovituri de pedeapsa?! Un personaj lugubru si prin comportament si prin exprimare vocala.

mai invata ceva carte , sau nu mai folosi cuvinte carora nu le cunosti intelesul . "personaj lugubru "? sau cat de prost sa fii . plus ca faci niste afirmatii de blat , ca si-au dat puncte unii altora . ai fost tu acolo ? sau vrei sa te bagi in seama ?stii tu . ai fost tu . genul asta de prost care stie el domle , oricat l-ai contrazice . pe viitor decat sa deschizi gura , mai bine sa taci . acest dan petrescu , jucator emblematic la steaua , la echipa nationala , campion cu urziceni , cu cfr . , despre asta spui tu ca e penibil ? mai bine vezi barna din ochiul tau , tu esti cel penibil .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează