FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Ilie Dumitrescu taxează idea lui Reghe din meciul cu Dinamo: "Nu înțeleg de ce face asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 13:10

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo, 1-3, și a fost eliminată din semifinalele Cupei Ligii, scor 2-7 la general.

Ilie Dumitrescu, fost jucător și antrenor la Steaua, a analizat prestația echipei roș-albastre și a criticat una din deciziile luate de Laurențiu Reghecampf. Acesta a taxat faptul că antrenorul l-a pus pe Denis Alibec, singurul atacant, să execute cornerele.

"Nu înţeleg cum poate să bată Alibec cornere. Cum să scoţi un jucător, un finalizator atât de bun la faze fixe, în lateral? De asta spun că nu sunt foarte optimist în ceea ce privește jocul Stelei", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

7
a fost nota primită de Alibec din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare din echipa roș-albastră

"Mi-a plăcut foarte mult în această seară reacţia lui Denis. A fost agresiv, a alergat mult, a făcut presing, exact ce am discutat înainte de meci. Ceilalţi nu au făcut la fel" Laurențiu Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  02 Martie 2017, 16:41

Poate ca Alibec nu are un joc bun de cap ?!

1422898941351462
Dan Antoniu  •  02 Martie 2017, 16:23

ce nu intelege ILIE ? cand e un destept ca reghe se poate juca si asa. toata lumea vede ca steaua nu joaca, reghe o tine pe a lui. toti nu inteleg fotbalul ! tu ilie plecai dupa asa o reactie a patronului . asta nu pleaca pana nu -i i-a banii lui gigi . astia sunt prietenii lui gigi : piti si reghe ! e vre-o mirare !?

stelbz
stelbz  •  02 Martie 2017, 16:17

Greu de inteles ce se intampla la aceasta echipa. O suta de comentatori, o suta de pareri. Cu jocul jalnic din partida cu Dinamo, repetat sambata cu TG Mures, se poate pierde iarasi. Da ! Chiar si cu Tg. Mures, echipa de pe ultimul loc. Mai ales ca multi jucatori nu au drept de joc(accidentari, cartonase). Pana acum nu am vazut o echipa FC Steaua asa de slaba si un antrenor mai depasit de situatie. Toti se ascund in spatele unor SALARII DUBLE fata de cei de la Dinamo, salarii TRIPLE fata de celelalte echipe si, CE JOACA ???? Reghe este total lipsit de viziune tactica, iar jucatorii parca sunt lipsiti de materie cenusie gandind orice actiune CONFUZ, toti fiind jalnici, parca se impiedica si parca nici nu stiu ce si de ce li se intampla....infrangerile. RUSINE MARE si BATAIE DE JOC !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează