FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  AMENDĂ

LPF a decis » Ce sancțiune va primi Concordia Chiajna după "sabotajul anti-Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 14:45

Concordia Chaijna a primit o amendă de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină, după incidentul care a avut loc la meciul cu Dinamo, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii.

În minutele de prelungire al partidei, la boxele arenei din Chiajna s-a auzit un mesaj către fanii lui Dinamo, prin care aceștia erau îndemnați să înjure Steaua.

Vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat sunt doi fani ai roș-albilor, care i-au luat microfonul crainicului pentru a transmite apelul către galeria dinamovistă.

Concordia va putea face apel la acestă decizie, informează site-ul LPF. Ilfovenii au învins formația dinamovistă cu scorul de 3-0, datorită golurilor marcate de Milevski, Obodo şi Pena .

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
para.para
para.para  •  14 Martie 2016, 18:29
Postat de dl.axinte pe 14 Martie 2016, 16:34

...uneori furau si cu degetele de la picioare... pe langa asta, mai aveai si vreo 2-3 echipe care furau pentru ei...

Daca aveau doar 2-3 echipe asa cum zici tu ca furau pentru ei, pai Dinamo e pistol cu apa pe langa fcsp care avea si are in permanenta cate 10 echipe prezente in campionat doar pentru ei.

geogeo
geogeo  •  14 Martie 2016, 17:22
Postat de dl.axinte pe 14 Martie 2016, 16:34

...uneori furau si cu degetele de la picioare... pe langa asta, mai aveai si vreo 2-3 echipe care furau pentru ei...

Trupa de *** ale lui Dinamo din anii '80-'90: Victoria, Moreni, Corvinul, Bistrita, Ceahlaul, Bacau, Brasov, Iasi, U Cluj, UTA, Jiul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  14 Martie 2016, 17:18

Sa ia bataie Dinamo cu 3-0 mereu si nu mai conteaza scandarile.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează