FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Rivalitatea reînvie! Azi e cel mai încins meci al debutului de sezon » Tot ce trebuie să ştii despre Rapid - Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:23

Dacă pînă acum meciurile dintre Rapid şi Steaua se jucau mereu cu casa închisă, pentru azi Jandarmeria a decis ca partida să se joace în Giuleşti, dar cu ambele peluze închise.

Şi asta din cauza degradării stadionului, în care nimeni nu investeşte bani. Rapidiştii şi-ar fi dorit să joace acest meci pe Arena Naţională, dar n-au găsit bani pentru plata chiriei către primărie.

"Steaua a solicitat cinci bilete pentru suporterii echipei lor şi le-au fost deja distribuite! Aveau dreptul la cinci la sută din totalul de 3.000, adică 150, dar au solicitat doar cinci", au anunţat ieri giuleştenii.

Ironiile lui Rada
Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a ţinut să-i ironizeze pe stelişti, făcînd referire la fostul tehnician Laurenţiu Reghecampf şi prietenia acestuia cu manelistul Piţi Talent, care era deseori în preajma echipei, atît la meciuri, cît şi la petrecerile steliştilor.

La ultimul derby de pe Giuleşti, manelistul a purtat o geacă oficială a echipei, intrînd în vestiar la finalul partidei. "Sper să nu vină iar cu un manelist pe aici care să defileze pe teren, cu oameni care să dea cu călcîiul în leucoplast. Să nu vină cu bodyguarzi, cu oameni infiltraţi printre agenţii de pază", a spus Rada.

S-ar putea să plouă
Conform ANM, la ora meciului din această seară sînt şanse de ploaie, însă organizatorii au anunţat că suporterii nu vor avea voie pe stadion cu umbrele. De asemenea, va fi interzis accesul acestora la meci cu aparate foto sau camere video de orice fel, brichete, mănunchiuri cu mai mult de cinci chei ori alte obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la competiţia sportivă. Accesul spectatorilor în stadion se va face începînd cu ora 19:00. Biletele se pot achiziţiona şi astăzi de la casele stadionului Giuleşti.

Steliştii favoriţi la pariuri
Bookmakerii merg pe mîna steliştilor în derby-ul din Cupa Ligii. Pentru o victorie a steliştilor cota este de 1,25, în timp ce rapidiştii au o cotă imensă: 10,00. Pentru ca meciul să se termine la egalitate şi să intre în prelungiri, bookmakerii dau cota 4,70.

Alte cinci cote pentru partida de astăzi.
- 2,53 este cota pentru ca rapidiştii să înscrie cel puţin un gol
- 2,55 este cota pentru ca Steaua să cîştige ambele reprize
- 4,70 este cota pentru cel mai probabil scor, 2-0 pentru Steaua
- 6,10 este cota pentru ca în meci să se înscrie exact 4 goluri
- 6,95 este cota pentru ca Rapid că marcheze primul gol al meciului

626916-rapid-steaua.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (136)
romy1
romy1  •  19 Iulie 2014, 18:24
Postat de steaualibera pe 19 Iulie 2014, 16:54

Rada ar trebui sa fie mandru ,simbolul c.rapidului a semnat un contract cu Paramount Pictures , va aparea in Wolrd War Z partea -2-a , contractul este destul de substantial tinand cont ca Rada este natural in rolul de zombie ,nu mai are nevoie de machiaj ,deci fara alti bani cheltuiti acolo

Buna asta:))

white.burgundy
white.burgundy  •  19 Iulie 2014, 17:22
Postat de nolymyt pe 19 Iulie 2014, 17:15

Ti-a luat mult sa te gandesti la asta ?

l-a confundat pe Rada cu lacatus:))

nolymyt
nolymyt  •  19 Iulie 2014, 17:15
Postat de steaualibera pe 19 Iulie 2014, 16:54

Rada ar trebui sa fie mandru ,simbolul c.rapidului a semnat un contract cu Paramount Pictures , va aparea in Wolrd War Z partea -2-a , contractul este destul de substantial tinand cont ca Rada este natural in rolul de zombie ,nu mai are nevoie de machiaj ,deci fara alti bani cheltuiti acolo

Ti-a luat mult sa te gandesti la asta ?

Vezi toate comentariile (136)
Comentează