FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-3

Steliştii vor mai mult în 2015:"Vom avea un joc mai ofensiv" » Ce jucător vrea Duckadam la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:28

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins-o cu 3-0 pe CSMS Iaşi, iar jucătorii stelişti şi Costel Gâlcă sînt mulţumiţi după acest tur.

"Am jucat de trei ori cu Iaşi şi am cîştigat mereu. Este o victorie de moral după meciul cu Dinamo Kiev. A fost un meci bun şi jucătorii au fost concentraţi. Toţi au jucat foarte bine.

Cojocaru e un portar foarte bun şi a demonstrat în toate meciurile. Regret ratarea calificării în Europa League. Era un obiectiv important. A fost un tur bun. Ne-am îmbunătăţit jocul de la meci la meci şi am cîştigat partide decisive. În retur vom avea mai multă încredere, cu un joc mai ofensiv. Vreau să cîştig toate trofeele", a declarat Costel Gâlcă la Look Plus.

"Am cîştigat mai uşor decît se părea la început. Mă aşteptam la mai multă ambiţie de la cei de la CSMS Iaşi, să vrea răzbunare. Am încheiat bine anul acesta. Mergem pe trei fronturi şi cred că băieţii merită toată consideraţia. Cred că avem nevoie de un atacant puternic, înalt, pentru a cîştiga duelurile aeriene. Asta ne va face să fim mai buni şi în Europa", a declarat Helmuth Duckadam la Fanatik Show.

"Am început bine, am deschis scorul repede şi am făcut un meci bun. A fost un meci destul de dificil. Am fost trişti după ratarea calificării în primăvara europeană, dar asta e. Mergem înainte", a declarat Alex Bourceanu la Look Plus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
terminatorul3
terminatorul3  •  15 Decembrie 2014, 12:03
Postat de saviola2_8 pe 15 Decembrie 2014, 10:59

nu mai r3evine... si cred ca ar fi prea scump pt romania.

Corect ! El ar vrea dar Steaua poate sa-i acorde salariul pe care si-l doreste ?

functionarul
functionarul  •  15 Decembrie 2014, 11:43
Postat de lukducu pe 15 Decembrie 2014, 10:51

Thereau , a si zis ca doreste sa revina

Nu cred ca mai este cazul ca Thereau sa mai (re)vina la Steaua ...

blacksun_14
blacksun_14  •  15 Decembrie 2014, 11:35
Postat de lukducu pe 15 Decembrie 2014, 10:51

Thereau , a si zis ca doreste sa revina

asta e o gluma 1.Thereau joaca in serie A la udinesse, si chiar joaca, nu freaca banca. 2.Thereau nu e marcator 3.Nu mai visati.Steaua nu va cumpara nimic iarna asta.Ratarea calificarii in primavara a fost picatura care a umplut paharul. Si oricum, m-am satura de transferuri de kkt, creditorul nu ia decat din liga mioritica, iar pe posturile deficitare steaua nu are ce sa ia din romania

Vezi toate comentariile (71)
Comentează