FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

4 știri-blitz de la Supercupa României, CFR - Craiova » Comentator angajat special pentru 10 suporteri

Articol de - Publicat sambata, 14 iulie 2018 21:01

Supercupa României dintre CFR Cluj și U Craiova, primul meci oficial al sezonului 2018-2019, a avut parte de momente inedite și în afara încrâncenării de pe gazon.

Coregrafia specială pregătită de fani și atmosfera încinsă din tribunele arenei Ion Oblemenco nu au fost singurele lucruri care au ieșit în evidență.

Iată 4 informații pe scurt de la meciul din Bănie: 

1. 10 nevăzători au fost invitaţi la meciul din această seară, iar un comentator radio local a comentat special partida pentru aceştia, primind căşti din partea organizatorilor.

2. Ivan Martici şi Fausto Rossi n-au fost nici rezerve azi, după ce s-au accidentat. Italianului e posibil să-i fie reziliat contractul, acesta fiind la a treia accidentare gravă la Craiova.

3. Gazonul a fost excelent, deşi oficialii se temeau că acesta va ceda. În Oltenia au fost temperaturi ridicate în ultimele zile, dar nu au existat probleme.

4. Edward Iordănescu a fost susţinut de întreaga familie! Anghel Iordănescu alături de restul copiilor săi au fost prezenţi la tribuna oficială a stadionului "Ion Oblemenco".

Vezi și: VIDEO + FOTO Spectacol în peluza Craiovei la deschiderea oficială a noului sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Iulie 2018, 23:38

Mi-a plăcut de Costi Mocanu de la pro tv. Mai avea puțin și-și *** *** în *** atât de admirativ era când era mingea la mitriță-***.... La final mai-mai că plângea nu alta....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  14 Iulie 2018, 23:32
Postat de mircea1957 pe 14 Iulie 2018, 21:35

5. Gazonul se vede ca dupa prima repriza incepe sa cedeze. 6. FRF favorizeaza Craiova prin programarea Supercupei pe terenul acesteia si nu pe teren neutru. 7. CFR a avut un penalti in minutul 45 refuzat de "central" (probabil la indicatiile VAR din biroul nr.1 de la FRF).

CFR - Unirea Urziceni Supercupa Romaniei 2010...Stadion Dr.Constantin Radulescu...2016 Supercupa Romaniei ...Astra - CFR ...stadion Cluj Arena,iar sa spui ca in min 45 a fost penalty este jenant.Eu am o nelamurire.de ce Arlauskis a tras de timp din primul minut?Care a fost sensul?

mircea1957
mircea1957  •  14 Iulie 2018, 21:35

5. Gazonul se vede ca dupa prima repriza incepe sa cedeze. 6. FRF favorizeaza Craiova prin programarea Supercupei pe terenul acesteia si nu pe teren neutru. 7. CFR a avut un penalti in minutul 45 refuzat de "central" (probabil la indicatiile VAR din biroul nr.1 de la FRF).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează