FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Al treilea duel între Șumudică și Niculescu, în finala Cupei României » Cum s-au încheiat precedentele confruntări

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 22:30

Pe 27 mai, la Ploiești, în FC Voluntari - Astra, Claudiu Niculescu și Marius Șumudică vor fi față în față pentru a treia oară într-o finală a Cupei României. Voluntari, formația antrenată de fostul dinamovist, a eliminat CS U Craiova (1-0 la general), iar Astra a trecut de ACS Poli Timișoara (7-1 la general). 

Precedentele dispute Niculescu - Șumudică au avut loc pe când aceștia activau ca fotbaliști.

Mai întâi, a fost duelul din 1998, când Rapidul lui Șumi învingea Craiova lui Niculescu, 1-0, la București. Giuleștenii s-au răzbunat atunci și pentru meciul din ultima etapă a campionatului, când un 2-2 în Bănie a trimis titlul în Ghencea.

Partea a doua a duelului Niculescu - Șumudică a avut loc în 2002, iar fostul atacant al Rapidului a ieșit și de data asta învingător. Rapid a învins-o pe Dinamo, 2-1, iar Maftei, fundașul lui FC Voluntari, a fost atunci prezent pe teren pentru alb-vișinii. 

Finala Cupei dintre FC Voluntari și Astra se va disputa pe data de 27 mai, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești.

Cine câștigă Cupa?

FC Voluntari
Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  19 Mai 2017, 11:15

teoretic Sumi nu ar trebui sa-si faca probleme ,dar daca Voluntarii vor primi doua 11 metrii cum au primit astralii in semifinale ,sa-r putea sa aiba probleme si sa se ia de mana cu antrenorul Craiovei si el la ultimul meci . Nu am nici-o preferinta si nic-un regret decat acela ca Liga si-a batut joc de Poli Timisoara cum au vrut ei cu programarea partidelor din play aut si din cele doua cupe .

supereduardo10
supereduardo10  •  19 Mai 2017, 08:48

E clar il mai executa shumi odata :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează