FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2, 4-2 DUPĂ PENALTY-URI

Andone îi laudă pe "cîini": "Dinamo e mai bună ca anul trecut!"

Andone a trebuit să se recunoască învins de fosta lui echipă
Andone a trebuit să se recunoască învins de fosta lui echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 01:15

Tehnicianul CFR-ului îi laudă pe ”cîini” şi a glumit spunînd că îi pare rău că l-a adus pe Ţucudean la Dinamo.

Ioan Andone consideră că echipa sa a pierdut trofeul din cauza greşelilor în defensivă ale jucătorii săi. "Nu aveam voie să facem greşelile pe care le-am făcut atunci cînd conduceam cu 1-0. Golurile dinamoviştilor au venit după aceeaşi fază, cu o pasă a lor în spatele liniei noastre de fundaşi", a declarat "Fălcosul".

Totuşi, tehnicianul clujenilor spune că e mulţumit de unele aspecte din jocul echipei sale: "Am evoluat mai bine ca în finalul campionatului trecut, dar mai e foarte mult de muncă dacă vrem să jucăm în grupele Champions League. Avem probleme în apărare, asta e clar, dar mă bucur că şi atunci cînd am rămas cu un jucător în minus le-am ţinut piept dinamoviştilor. Cred totuşi că actuala Dinamo e mult mai bună decît cea de anul trecut, stă mult mai bine pe teren".

Acuză arbitrajul
Andone consideră că un factor în pierderea trofeului l-a reprezentat şi arbitrajul brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan. "S-au făcut multe erori de arbitraj, am înţeles că Ricardo Cadu nu trebuia eliminat, nu l-a atins pe Alexe. Asta e, dacă nici cînd sînt şase arbitri nu văd. Şi la golul egalizator al lui Ţucudean, mai mulţi jucători mi-au spus că a fost henţ, dar cred că nu trebuie să dăm vina doar pe arbitraj", a spus Ando, care a făcut şi o glumă pe seama eroului din finală, George Ţucudean: "Ar fi trebuit să nu-l aduc la Dinamo, asta îmi reproşez. Glumesc acum, dar eu l-am văzut la Arad, cînd nimeni nu ştia de el. Şi pe el, şi pe Bălgrădean, iar acum profită alţii, dar aşa e la fotbal".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
spyry007
spyry007  •  16 Iulie 2012, 00:06

Andone ai pierdut respectul meu..... Sa'te bucuri in felul acela, la colurile contra echipei care te'a consacrat ca jucator si antrenor...... Esti o Mizerie...

marciprius2
marciprius2  •  15 Iulie 2012, 20:50

Arbitrajul a fost ostil echipei Dinamo.!! La 0-0 a fost hent evident in careul clujenilor. Trebuia penalty si eliminarea jucatorului!!! Deci,daca dadea penalty se rupea echilibrul jocului pt ca trebuia eliminat acel jucator care avea mana " intr-o pozitie nefireasca" ! Iar la Alexe,d-le Andone,regulamentul zice clar: " ataca sau incearca sa atace un adversar"! Ca la atins sau nu , nu mai conteaza. Hentul lui Tucudelli,eu unul nici macar pe reluari nu sunt sigur ca a fost,dar se poate discuta. Ca si joc Dinamo merita sa castige meciul,asta-i clar! D-le Andone,va saluta un fost arbitru... dinamovist ,ca si domnia ta !!!

plesan
plesan  •  15 Iulie 2012, 14:17

AHAHAHA Paskany si Muresan...voi nu stiti ca daca va laudati inainte de un meci ca voi sunteti tari ca i bati 100 la 100 o echipa..defapt e invers? PENIBILI sunteti..;)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează