FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA MIOVENI - CFR CLUJ

Andone nu glumeşte, vrea Cupa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Dacia Mioveni întîlneşte astăzi, de la ora 20:30, pe CFR Cluj, în prima semifinală a Cupei României la fotbal.

Tehnicianul clujenilor, Ioan Andone, se află la numai doi paşi de îndeplinirea unuia dintre cele două obiective pe care i le-au fixat oficialii clubului la începutul sezonului: cîştigarea titlului de campion şi a Cupei României la fotbal.

Din această cauză, deşi întîlneşte o echipă mai slab cotată, Andone nu va face experimente şi va trimite pe teren o formulă de echipă apropiată celei pe care o foloseşte în campionat. „Ando va menaja, probabil, 3-4 jucători, dar la ce rezerve avem, nici nu se bagă de seamă“, a dezvăluit preşedintele lui CFR, Ioan Mureşan, la sosirea în Bucureşti.

Iată cele două formaţii probabile!

Click pe imagine pentru mărire!

Meciul Dacia Mioveni - CFR Cluj se va disputa astăzi, de la ora 20:30 şi îl puteţi urmări, LIVE, pe Antena 1 şi pe www. gsp.ro

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (26)
 •  16 Aprilie 2008, 20:25

cupa blatistilor la aia sa se inscrie cfr urasc cfristii bugetari moarrrrrrrrrrrrte cfr exterminatiii pe cr ca pe niste caini vagabonziiiiiii

 •  16 Aprilie 2008, 19:39

@Pt ala cu nume de imprimanta. Astia ca tine ne fac sa ne fie uneori rusine ca sintem romani. Daca n-ai fi dobitoc ai sti ca ardeal si transilvania inseamna acelasi lucru. Doar ca una e in limba vizigostilor si una in latina. Probabil ca aia ca tine stiu doar turceste.

 •  16 Aprilie 2008, 16:46

Bre Nea Ando cum ai ajuns dumneata in circul asta de la CHEFERE nu stiu, dar nu mai ai mult si scapi.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează