FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 0-1

Andrei Prepeliţă: "Mă bucur că am participat la acest meci, pe un teren-simbol pentru România"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 22:47

Andrei Prepeliţă a fost declarat jucătorul meciului Craiova - Steaua 0-1, victorie prin care campioana merge mai departe în semifinalele Cupei României.

"A fost un meci greu, ne aşteptam la asta, ei erau neînvinşi şi jucau şi pe teren propriu. Terenul a fost foarte greu şi a fost un meci echilibrat.

Mă bucur că am participat la acest ultim meci înainte de demolare, e un teren-simbol pentru România.

Sînt fericit pentru Raul, a trecut printr-o perioadă grea, cred că şi-a revenit cu golul acesta, îl aşteptăm cu goluri cît mai multe!

Nu aş vrea o echipă anume în semifinale, toate sînt bune şi merită să fie aici. Trebuie să învingem orice adversar pentru a juca finala", a declarat Prepeliţă la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mvradulescu
mvradulescu  •  05 Decembrie 2014, 09:58
Postat de shab pe 05 Decembrie 2014, 01:36

Oricum, cei mai tari au fost comentatorii care spuneau ca sunt sanse mari ca Prepelita sa ajunga din vara la Craiova, ba chiar ar fi sanse si pt Sanmartean. Ahahahahahahahahaha

Oricum, trebuie să recunoaștem că echipa din Bănie s-a fortificat față de începutul campionatului, iar perspectiva e promițătoare ! Trecerea lui Prepeliță în gruparea asta de mânji talentați ar contribui esențial la consolidarea unei formații performante și ar convinge suporterii că această echipă va duce rezultatele la nivelul anilor '80, cu care au motive întemeiate să se mândrească ! Deocamdată însă, Prepeliță este un liant la Steaua și își face datoria cu cinste !!!

mata2
mata2  •  05 Decembrie 2014, 08:56
Postat de lukasoil17 pe 05 Decembrie 2014, 00:12

teren simbol.....echipa clonata!!!

acum ce melusei sunt cei de la steaua cand au pierdut la mures ce taraboi au facut pe albitru acum nu mai e viciere mari infecti astea distrug tot fotbalul romanesc ce sa mai bage alte echipe bani in fotbal daca eii campionat la rand sunt ajutati de oameni in negru, sobolani infecti cu suporteri cu tot.Comentariul tău...

shab
shab  •  05 Decembrie 2014, 01:36

Oricum, cei mai tari au fost comentatorii care spuneau ca sunt sanse mari ca Prepelita sa ajunga din vara la Craiova, ba chiar ar fi sanse si pt Sanmartean. Ahahahahahahahahaha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează