FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSM SLATINA

Antrenorul echipei care a produs surpriza în Cupa României e categoric: "Pentru mine nu e ceva nașteptat"

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2018 18:06

Marea surpriză din turul IV al Cupei României a fost eliminarea piteștenilor de la FC Argeș de echipa de nivel județean CSM Slatina.

”Poate pentru publicul larg a fost o surpriză, pentru mine nu. Le-am repetat jucătorilor în zilele premergătoare disputei că dacă vom munci de două ori mai mult față de un joc obișnuit ne vom califica.

Poate adversarul ne-a tratat de sus și asta i-a costat. Avem o echipă valoroasă cu un obiectiv clar în campionat, promovarea în Liga a III-a.

Tocmai de aceea acum mă gândesc la adversarul din campionat și nu le ce ne va rezerva tragerea la sorți pentru turul V al Cupei României” a punctat antrenorul slătinenilor, Bobi Verdeș.

Formația care activează în cel de al patrulea eșalon competițional s-a impus cu 2-0, reușite semnate de Grigore Ceapă, din penalty, și Constantin Radu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  15 Septembrie 2018, 01:14

Felicitari CSM Slatina!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează