FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-0

Arpad Paszkany le ţine partea jucătorilor după eliminarea din Cupă: "De acum dăm totul pentru titlu"

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 23:52

Deşi echipa sa a fost eliminată încă din faza 16-imilor din Cupa României, după 0-1 cu Astra, finanţatorul clujenilor de la CFR, Arpad Paszkany, le-a ţinut partea fotbaliştilor. Vinovat la golul prahovenilor, Ionuţ Rada a fost deja iertat de patron.

Paszkany le-a transmis însă jucătorilor că trebuie să se concentreze la maxim în meciurile din Liga 1. Primul meci al "feroviarilor" e în Giuleşti, cu Rapid.

"Îmi pare rău că am ieşit din Cupă, asta ne obligă să ne concentrăm mai mult spre campionat. De acum dăm totul pentru titlu! De foarte multe ori am sărit peste faza de construcţie, am lansat nişte atacuri care au fost pradă uşoară pentru adversara noastră. Meciul s-a decis la o greşeală a lui Rada, însă nu-l acuz, e un jucător foarte bun.

Nu puteam să folosim prima echipă azi, au trecut numai două zile de la ultimul meci din campionat, de unde am ieşit cu destui accidentaţi, apoi mai avem şi meciul cu Rapid de la finalul săptămînii. Trebuie să cîştigăm în Giuleşti", a spus Arpad Paszkany la GSPTV.

Arbitrii din străinătate pentru granzii din Liga 1
Deşi majoritatea patronilor din Liga 1 au început să ceară arbitrii străini tocmai din cauza arbitrajelor favorabile de care, spun ei, se bucură CFR-ul, clujenii declară că sînt de acord să se aducă din nou "fluieraşi" de peste hotare în Liga 1.

"Am auzit mai multe voci care susţin să fie aduşi arbitri străini, ca să nu mai fie atîtea suspiciuni. Dacă asta e o soluţie, atunci subscriem şi poate aşa se vor linişti spiritele în campionat", a mai spus Paszkany.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
double07
double07  •  06 Octombrie 2011, 23:57
Postat de supereduardo10 pe 22 Septembrie 2011, 00:06

chelie...mai bine taci ca fara arbitrii si blaturi acum erati la mijlocul clasamentului..sa bateti in giulesti?? nici cu mama arbitrilor nu bateti voi Rapidu asa fara Herea si tot va executam..chiar si in 10 oameni sau cu un penalty gratuit tot o luati pe cocoasa jepcarilor..pt simplu fapt ca nu aveti valoare

am vazut.....

cfrclujole
cfrclujole  •  26 Septembrie 2011, 00:02

Asa sa fie! Forta CFR!

elsopotyi
elsopotyi  •  23 Septembrie 2011, 11:18

E BINE CA DOMNUL PASKANYI FACE ORDINE.SINGURA DORINTA IN SPORT CA CFR SA FACA PERFORMANTA CU PASKANYI SI CFR SA FIE IN FATA VASLUIULUI, TIMISOAREI, RAPID, ASTRA, ETC DECI PRIMUL IN CLASAMENT.II DOSRESC MULT SUCCES SI MULT CALM IN LUMEA UNDE ESTI HULUIT PE NNEDREPT.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează