FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Astra s-a odihnit în curtea lui Dinamo: ”Poate ne revedem în finală”

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 17:41

Diseară, de la 20:30, în direct la Protv şi liveTEXT pe GSP.RO, Astra Giurgiu încearcă să obţină primul succes major din istoria grupării, calificarea în finala Cupei României. În tur, echipa lui Florin Marin a remizat, 0-0, pe arena "Ilie Oană" din Ploieşti, contra Petrolului, încă deţinătoarea trofeului.


Înaintea partidei directe cu "lupii", fotbaliştii Astrei s-au odihnit în hotelul Rin Grant Hotel din Capitală, aparţinînd patronului dinamovist Ionuţ Negoiţă. Tot în acest loc sînt şi birourile unde lucrează angajaţii grupării.

"Să sperăm că bateţi şi voi pe Steaua astfel încît să vă calificaţi şi să ne vedem în finală!", le-au transmis Budescu şi compania oficialilor roş-albi la plecarea spre Giurgiu. Astra se antreneaza zilnic la Ploieşti, doar meciurile le joacă la Giurgiu, de aceea a ales să se odihnească în Bucureşti.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
kos_tyn
kos_tyn  •  16 Aprilie 2014, 20:27
Postat de spinoza pe 16 Aprilie 2014, 19:49

Poate va uitati la Tv impreuna, la finala!

... la steaua-petrolul

spinoza
spinoza  •  16 Aprilie 2014, 19:49

Poate va uitati la Tv impreuna, la finala!

solomon_i
solomon_i  •  16 Aprilie 2014, 19:25

Da...si noi speram sa bata Petrolul pentru ca spectacolul galeriilor petroliste si steliste sa fie garantat in... finala.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează