FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

VIITORUL A CÂȘTIGAT CUPA // VIDEO Imagini de senzație de la petrecerea Viitorului: Hagi a dansat Pamporea alături de brazilieni și de Stere Halep + Eric s-a dezlănțuit pe manele

Imagini de la petrecerea Viitorului // FOTO: Cristi Preda +43   FOTO
Imagini de la petrecerea Viitorului // FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat duminica, 26 mai 2019 09:59

Viitorul a câștigat Cupa României după 2-1 în finala cu Astra Giurgiu, iar sărbătoarea prilejuită de cel de-al doilea trofeu din istoria clubului de la malul mării a fost savuroasă.

Jucătorii și staff-ul Viitorului s-au strâns la restaurantul Uanderful, situat pe Calea Floreasca din Capitală, unde au celebrat succesul din finala Cupei României până în zori, pe ritmuri de manele și muzică machidonească. 

Fotbaliștii lui Hagi au lăsat la o parte orice inhibiție și au dansat Treambura pamporea, celebrul cântec machidonesc atât de popular în vestiarul Viitorului.

 

 

Momente savuroase au avut loc în momentul în care Gheorghe Hagi i-a luat pe Eric și Rivaldinho, fotbaliștii brazilieni ai echipei, la câteva dansuri specifice machidonilor, dar și unele sud-americane.

 

 

Petrecerea începuse încă din în autocar, unde Eric, unul dintre eroii finalei, a făcut spectacol pe manelele din repertoriul fotbaliștilor dobrogeni. 

 

Invitații speciali ai petrecerii au fost Răzvan Marin, fost jucător la Viitorul, dar și Stere Halep, tatăl Simonei Halep. 

petrecere viitorul 56 +44 FOTO

Vezi și:

Eric și băieții lui au cucerit pe toată lumea la Ploiești » Imagini tari cu copiii brazilianului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  27 Mai 2019, 07:58

Rezultate pe merit ..UN MARE FOSTBALIS - UN MARE ANTRENOR a format o MARE ECHIPA - chiar daca nu sunt decat niste copii! Ce sa le dorim??? CAT MAI MULTE CUPE si MEDALII.... si cat mai multe echipe care sa le urmeze! Felicitarii! # astainseamnasa i profesionistsi nu investitor#

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Mai 2019, 20:36
Postat de albalbastru72 pe 26 Mai 2019, 15:18

Din ce vad pamporea asta e un fel de sirba in carutza,dati si voi niste stiri adevarate dar nu alea cu visurile,listele si aberatiile abjectului personaj mult indragit de voi.

Mai bine stiri cu Hagi decît cu Becali.... Ne-am acrit de puşcăriaşi în ultimii 17 ani... Macar Hagi s-a lepădat de Becali. Să o luam ca pe o recompensă....

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Mai 2019, 19:00

FOARTE TARE FELICITARI HAGI,ECHIPEI LUI SI STAFFULUI !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează