Comentarii (6)
 •  16 Aprilie 2008, 14:47

Am gresit!! Domnul Lupescu va fi mai perfid si-l va pune la centru pe Deaconu sau Tudor ca sa se razbune pe Steaua!! Nu-i asa domnule Dragomir!! Pentru domnii de la Chefere Cluj militianu, savarina si cu butelie deja au "facut jocurile!! Juniorul de lupescu trebuie sa le arate ca are sange-n... pix!! Dar Steaua va bate cu 2-1 si va castiga campionatul!! Asta numai in "oftica PRESEI" care "i-au facut" in toate stilurile!! Presa anti Steaua!! Cu Pioncchio in frunte!! Ura U

 •  16 Aprilie 2008, 14:42

As vrea sa castige Buzaul ca sa nu se duca Unirea Urziceni in finala pentru ca o "sa stea capra" la Chefere pentru finalista va merge in UEFA si asa poate o sa mearga si plangaciosii lui nea Savarina si a lui Porcea!! Mimamo trebuie pentru asta sa "moara pe teren" cu Steaua!! Dar nu va fi nici o problema!! Va arbitra Corpodea, Lajos si Naghy, oamenii de casa alui Dinamo!! Va multumim d-le Lupescu anticipat!!

 •  16 Aprilie 2008, 14:32

Cea mai adevarata echipa de provincie, HAI UNIREA !!!!

 •  16 Aprilie 2008, 13:30

forza gloriaaaaaaaaaaa!!!!bag ceva in prosport si alte ziare si in toate prezentatoarele care afirma ca buzaul e steluta,e gloria buzau nu steaua 1 sau steaua 17!

 •  16 Aprilie 2008, 12:28

e cel mai nesuferit arbitru.nu-mi place deloc cum arbitreaza.sper totusi sa nu gafeze in meciul asta.forzza gloria

 •  16 Aprilie 2008, 12:12

acest arbitru a arbitrat buzaul la mioveni,acum 2 etape.A refuzat buzaului un gol valabil si nu a acordat un penalty tot pentru buzoieni la un hent clar in careu ,un hent voluntar.Ma refer la AUGUSTUS CONNSTANTIN care va arbitra buzaul cu urziceni in cupa Romaniei.

Comentează