FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA 3-0

Balint: "Mă doare că Poli nu a reuşit să cîştige Cupa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2009 00:00

Gabi Balint, fostul antrenor al echipei Poli Timişoara, spune că îl doare că bănăţenii nu au reuşit să cîştige Cupa României.

"Au fost multe minusuri la organizare. Mă doare că Poli nu a reuşit să cîştige Cupa. E bine totuşi că echipa a terminat pe locul doi. Trebuie să recunoaştem că CFR Cluj a fost superioară, chiar dacă a beneficiat un penalty discutabil. S-au făcut cîteva greşeli de arbitraj, dar e problema comisiilor. CFR a fost net superioară în prima repriză", a spus Gabi Balint la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  14 Iunie 2009, 01:27

Dragi Timisoreni!!! Nu mai suport sa vad cum suntem Batjocoritzi de Politicul din Romania! Haide-ti va rog sa REE'DITAM ceea, ce am facut in urma cu 20 ani!!! Eu urmez doar SPIRITUL unui BANATZEAN! Va astept

 •  14 Iunie 2009, 00:55

Ia uite ce spune cineva pe aici: ca huliganii timisoreni din tribune erau oamenii de manevra ai lui Iancu si ca au intrat pe teren la ordinul telefonic al acestuia ! Oare de aia a parasit conducerea Bragadirului stadionul la pauza ?

 •  14 Iunie 2009, 00:53

Iata si o vorba mai inteleapta,.. Un om care merita respect.. Bravo Gabi Balint,... s-a vazut clar ca ardealul e fruntea la toate capitolele ,.. ce sa mai zicem in teren ,.. Am fost net superiori,.. punct ,.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează