FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI - FCSB 0-3

Basarab Panduru face praf un fotbalist după meciul ACS Poli - FCSB: "Oriunde dă, greșește! Este rudimentar"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 09:09

Basarab Panduru l-a criticat aspru pe Josip Soljici, fotbalistul celor de la ACS Poli, care a greșit grav la golul marcat de Golofca în meciul de Cupa României contra celor de la FCSB (0-3).

Panduru l-a caracterizat pe croat drept "rudimentar" și l-a criticat și pe tehnicianul Ionuț Popa pentru faptul că îl trimite în continuare pe teren. 

"El dă aşa că este rudimentar. Ăsta este rudimentar. Nu dă acolo, greşește, dincolo greşeşte. El are în cap că poate să dea până la portar. De la 700 de metri.

El aşa are în cap şi tu îl bagi la meciul următor, a cui e problema? Decât să joci cu asemenea jucători, mai bine nu mai joci", a comentat Panduru după meci la TV Telekom Sport.

În minutul 55 al partidei de la Timișoara, Soljici a pasat greșit la portar, iar Golofca a interceptat mingea și a marcat primul său gol în tricoul celor de la FCSB.

Echipele calificate în "sferturile" Cupei: Poli Iași, CSU Craiova, Botoșani, Gaz Metan, Dinamo, Hermannstadt, Astra și FCSB. Detalii AICI despre toate meciurile din "optimile" Cupei României. Meciurile din sferturile de finală sunt programate în prima parte a anului viitor, pe 27-28 februarie sau 1 martie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ionut_adventist
ionut_adventist  •  01 Decembrie 2017, 19:24
Postat de Soos Vilmos pe 01 Decembrie 2017, 12:55

Poate vom afla cum este posibil ca fara sa fi sanctionat sa scoti de pe teren accidentati pe cei doi fundasi centrali ( vorbesc de GONOREEA numita gnoheree ).

Te uiti in oglinda inainte sa pronunti cuvantul ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  01 Decembrie 2017, 17:05

I-auzi braul ! "Rudimentar"! Poate...cumparat!Specialitatea casei la FCSB! Dintre cazurile cunoscute,sa ne amintim ca Ioan Niculae,patronul echipei Astra zicea la tv ca un oarecare Mihalache,fundas la Astra trantise un meci cu echipa lui Becali,pentru suma de 10.000 de "dolaari"!Cine i-a zis?Pai, chiar...GG!Apoi sa ne amintim cum daduse strechea in fundasul Cretu de la Gaz Metan,intr-un meci cu FCSB si cum se straduia el sa faca penalty!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Decembrie 2017, 14:56
Postat de Soos Vilmos pe 01 Decembrie 2017, 12:55

Poate vom afla cum este posibil ca fara sa fi sanctionat sa scoti de pe teren accidentati pe cei doi fundasi centrali ( vorbesc de GONOREEA numita gnoheree ).

Din nou gsp isi asuma comentarii de genul asta nefiind moderat comentariul tau. Eu cand am spus porecla lui Filip adica "Stelu" asa cum ii spun toti si cum apare si in cateva articole gsp mi-a fost moderat comentariul urmatorul "sa-l bage pe Stelu pe teren, e bun" cu mesajul "insulte". Bine, e adevarat ca baiatul e o insulta la adresa fotbalului...dar ca sa vedeti cum sta treaba pe aici...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează