FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

Panduru, virulent cu doi jucători de la FCSB: „Vorbesc degeaba! Cum să te duci în halul ăla?!”

Basarab Panduru a analizat penalty-urile ratate de FCSB în Supercupa României pierdută de echipa lui Toni Petrea în fața celor de la CFR Cluj, 0-0, 1-4 d. pen. +41   FOTO
Basarab Panduru a analizat penalty-urile ratate de FCSB în Supercupa României pierdută de echipa lui Toni Petrea în fața celor de la CFR Cluj, 0-0, 1-4 d. pen.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 17:33 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 18:10

Basarab Panduru a analizat penalty-urile ratate de FCSB în Supercupa României, pierdută de echipa lui Toni Petrea în fața celor de la CFR Cluj, 0-0, 1-4, după loviturile de departajare.

Perianu a ratat primul. Mijlocașul roș-albaștrilor s-a îndreptat lent către balon și a executat în partea laterală a stâlpului din dreapta lui Arlauskis.

Eu zic că nu mai merge, dar vorbesc degeaba. E treaba lor. Să facă ce vor, dar nu mai poţi să te duci în halul ăsta. Încet, aşa... Te duceai înainte, avea o logică înainte. Te duceai, pentru că portarul ieşea doi metri, se arunca, acum nu mai are voie. Acum, de ce faci aşa? Aştepţi să se arunce şi, dacă nu se aruncă, ce faci? Intri în mare panică!

Eu băteam aşa şi, la un moment dat, am dat de un portar, Silvinho. Aveam meci acasă cu Benfica şi m-am dus la fel, aşa, încet, încet, încet, şi nu s-a aruncat deloc. La 40 de ani nu te mai arunci. Am intrat în panică, dar trebuie să mai ai şi a doua variantă, să întorci puţin. Doar că acum nu mai poţi. Te duci tare şi dai gol”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

În același colț, Adrian Șut a încercat un trasor pe jos. Insuficient de bine plasat, iar Arla a reușit să pareze.

Pe jos... La fel, am mai spus-o. Unde poate apăra portarul azi? Doar jos, că nu are cum altfel! Trage la semi-înălțime, nici nu mai trebuie să o pui în vinclu!”, a mai spus Pandi.

Cele mai tari cadre din confruntarea CFR Cluj - FCSB

+37 FOTO

Edi Iordănescu, primele concluzii după ce a câștigat a doua Supercupă a României

Citește mai multe știri despre Supercupa României:

Sărbătoritul Andrei Vlad și Giedrius Arlauskis, cei mai buni de pe teren în Supercupă » Câţi elevi ai lui Petrea au primit 4

CFR a cerut penalty, Radu Petrescu a dat „galben” pentru simulare » Iordănescu și Petrea s-au luat la ceartă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  17 Aprilie 2021, 08:30

N-ai voie sa zici nimic de Perianu, e pupilul lui MM. La fel Sut, care este noua jucarie a lui Gigi... In lot este si Simion creditat statistic cel mi bun mijlocas, dar nu are cine sa-l vada. Daca echipa ar avea antrenor... De ce nu se implica Pintili ? Nu are cuvant in fata "specialistilor"...

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Aprilie 2021, 22:58

Ce plânge pandi... îi plânge pe *** de parcă el îi antrenează...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

siriussirius
siriussirius  •  16 Aprilie 2021, 22:28

Bine zis Pandi !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează