FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL 0-1

Buduru: "Suporterii noştri au mers 10 km cu geamurile sparte, a trebuit să le dăm pături"

Petre Buduru
Petre Buduru

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 14:36

Preşedintele Astrei, Petre Buduru, a vorbit la emisiunea "Versus", de la GSP TV, despre incidentul din Ploieşti. După meciul din Cupă cîştigat de Petrolul în faţa Astrei cu 1-0, suporterii "găzarilor" au spart geamurile autocarelor în care se aflau fanii adverşi

"Oamenii au mers 10 kilometri fără geamuri, pînă i-am mutat în alt autocar. A trebuit să le dau pături, pentru că era îngheţaţi. Era acolo şi un echipaj de jandarmi, dar nu au ieşit din maşină. Probabil şi Jandarmeria a fost supusă unor presiuni din partea organelor locale.

Domnul Niculae a făcut numai bine în Ploieşti, nu ştiu de unde atîta ura. El a făcut multe compromisuri, chiar schimbat numele echipei din Astra în Petrolul, în 2003, cînd am fuzionat", a spus Buduru

VEZI MAI JOS CUM ARATĂ AUTOCARELE ASTREI DUPĂ CE AU FOST ATACATE DE FANII PETROLULUI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
audi66
audi66  •  29 Octombrie 2011, 13:15

Budurule, vezi ca ai uitat sa ne arati bolovanii care au spart geamurile. Sau au spart ploiestenii geamurile cu tunuri de apa?

flafy
flafy  •  28 Octombrie 2011, 19:04

cum sa aduci frate suporteri de la peste 100 Km numai ca sa arati ca ai si tu galerie! stiu ca Astra are constant pe teren propriu 50-60 de persoane in galerie iar taranii astia au venit peste 100 si cine credeti ca se auzea mai bine?tot galeria cea adevarata a Astrei(cea de la peluza)

sensy
sensy  •  28 Octombrie 2011, 18:34

pentru meciul de saptamana viitoare cat va face pretul biletului? 100 de roni? calicul, securistul, escrocul si mafiotul..... sa-i aduci cu helicopterul privat asa nu va mai sparga baietii geamurile de la IRTA.....sa le dai prima de meci 10 000 de euro la fiecare sa bata echipa PLOIESTIULUI...iubita si adevarata...PETROLUL....sa pui presiune pe arbitrii,iar daca nu merge sa le dai si tu 50...sa le ajunga...promitem ca iti aducem noi portocale daca te leaga baietii...ameninta ca retragi iechipa din campionat..dar specifica...o retragi la jurjiu.smardelica mergi la vrajitoare...poate asa intra mingea in poarta cum a fost cu vaslui.bu..durul sa le aduci autobuze blindate si multeee paturi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează