FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - GLORIA BISTRIŢA, AZI, 17:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cadu lîngă Hagi » Căpitanul CFR-ului ar putea semna cu Galatasaray!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Portughezul ar putea ajunge în iarnă la Galatasaray. Vişiniii vor două milioane de euro.

Gheorghe Hagi îl aşteaptă la Istanbul pe căpitanul campioanei României, Ricardo Cadu (29 de ani). Conform presei din Turcia, "Regele" vrea să-şi consolideze defensiva după ce la ultimul meci din campionat, 0-2 la Trabzonspor, oamenii din apărare l-au dezamăgit pe tehnicianul român.

Cadu mai are contract cu CFR pînă în vara lui 2012, dar ar agrea o mutare pe malul Bosforului, după 5 sezoane petrecute în Gruia. El a fost în discuţii cu Galata şi astă-iarnă, dar atunci başkanii au refuzat să plătească suma solicitată de clujeni, 2,5 milioane de euro. Acum, pretenţiile ardelenilor sînt ceva mai mici, două milioane de euro.

Stoperul lusitan ar fi încîntat să lucreze cu Hagi: "Chiar spuneam că mi-ar plăcea să-l cunosc cîndva. Dacă s-ar întîmpla să fie din postura de antrenor ar fi şi mai frumos. Hagi e Hagi şi aş fi onorat dacă s-ar gîndi la mine".

"Mai am contract cu CFR un an şi jumătate. E prematur să vorbim de transferuri acum. Mai sînt meciuri importante în acest an şi vreau să mă concentrez la fotbal"
Cadu, căpitan CFR

15 goluri în 11 etape a încasat Galatasaray în campionat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zen_cfr
zen_cfr  •  22 Ianuarie 2011, 12:47

Cadu e capitanul nostru. Sper sa nu plece nicaieri.

boldamm24
boldamm24  •  11 Noiembrie 2010, 11:10

dimpotriva jucatorii preferati ai lui Dan Petrescu erau Culio si Dani

xcristianx
xcristianx  •  11 Noiembrie 2010, 10:05

una din conditiile lui Dan Petrescu ca sa vina antrenor la CFR era inlaturarea lui Dani (plecat), Cadu si Culio.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează