FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2, 2-4 D.P.

Cadu nu înţelege de ce a primit al doilea ”galben” în Supercupă: "Am fost eliminat incredibil de uşor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 19:33

Căpitanul CFR-ului contestă vehement prestaţia "centralului" Ovidiu Haţegan, dar nu a diminuat meritele dinamoviştilor


Ricardo Cadu a văzut două cartonaşe galbene în interval de 15 minute şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică la Supercupă. Primul "galben" l-a primit în minutul 50 pentru un fault la mijlocul terenului, iar cel de-al doilea pentru o intervenţie asupra lui Alexe la limita careului mare. "Eliminarea mea a fost foarte uşoară. Să zicem că primul «galben» îl meritam pentru că am oprit un contraatac, dar al doilea a fost incredibil de uşor acordat. Nu mi-am atins adversarul, ba chiar m-am ferit. Centralul a fost depăşit complet de situaţie. Trebuia să vadă şi preluarea cu mîna a lui Ţucudean de la primul gol", a acuzat Cadu. Ovidiu Haţegan a greşit şi în defavoarea dinamoviştilor, cînd a sancţionat doar cu "galben" intrarea dură a lui Deac asupra lui Cătălin Munteanu, din minutul 12, şi nu a văzut henţul în careu al lui Ivo Pinto, din minutul 33. "A fost 11 metri clar şi la Pinto", a recunoscut cu fair-play Cadu.

Laude pentru Dinamo
Căpitanul CFR-ului a fost impresionat de jocul dinamoviştilor, care nu a strălucit în meciurile de pregătire din Austria. "Amicalele sînt altfel. Cînd joci cu un trofeu pe masă totul se schimbă. Greşelile de arbitraj nu umbresc prestaţia dinamoviştilor. Dinamo a jucat bine şi rămîne o echipă care tot timpul va candida la titlu. Şi noi am fi putut cîştiga în timpul regulamentar, am avut destule ocazii. Era foarte important acest trofeu, cum de altfel toate sînt importante. Este prima finală pe care am pierdut-o. Trebuie să trecem repede peste acest eşec şi să mergem înainte", a spus Cadu.


declaraţie
"Mai avem de muncit, dar grupul este bun, cu jucători experimentaţi, care au cîştigat tot pe plan intern. Va fi un campionat dificil, dar vom face faţă"
Ricardo Cadu, căpitan CFR Cluj

"Dacă Ricardo Cadu nu era eliminat, altfel arăta jocul. S-a rupt echilibrul, iar pe căldura groaznică, a fost foarte greu să joci cu un om minus"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR


ştiri
q Prioritate Liga Campionilor
"Feroviarii" încep noul campionat pe teren propriu, în compania celor de la Gaz Metan Mediaş, sîmbătă, de la ora 21:30. Jucătorii antrenaţi de Ioan Andone sînt însă cu gîndul mai mult la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. "Liga Campionilor este cea mai importantă. Trebuie să intrăm în grupe, de aceea am muncit anul trecut şi am luat campionatul", a spus Cadu.

q "La Cluj stadionul era plin"
10.000 de spectatori au fost sîmbătă seara pe Naţional Arena la Supercupa României. Cadu este convins că la Cluj meciul s-ar fi disputat cu tribunele pline. "Au fost mulţi suporteri de la Cluj, care au bătut drumul pînă la Bucureşti. Şi le mulţumesc pentru asta. Dacă s-ar fi jucat la Cluj, stadionul era plin", susţine căpitanul CFR-ului.

q Felgueiras revine cu Mediaşul
Portarul Mario Felgueiras s-a accidentat la ultimul antrenament înaintea Supercupei, după un duel aerian cu Cadu. "Felgueiras a căzut rău şi s-a ales cu un hematom, dar nu se pune problema ca el să nu joace cu Mediaşul. La fel, Sepsi a revenit după o entorsă, dar Andone a considerat că e mai bine să nu rişte şi să joace Camora. Oricum, e o concurenţă mare pe acel post", a explicat preşedintele Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
thefisherking
thefisherking  •  17 Iulie 2012, 14:27

Lasa bai Cadu, nu pune si tu la suflet, ce importanta are un cartonas aratat foarte usor dupa ce v-au acordat cateva campionate foarte usor?

darfcar
darfcar  •  17 Iulie 2012, 13:17

Are dreptate cacadu,al doilea cartonas nu era de galben...ERA DE ROSU!!!!!Macar este sincer si el precum marele(elefant)muresan si marele patron pascanii(ungur ungur getbeget).Dar cum ei traiesc intr-o alta dimensiune,obisnuiti deja cu arbitrii angajati la cefere care nici daca cadu sau muresan lasa schilozi in urma,picioare rupte coaste etc etc fara sa fie sanctionati,nu este de mirare reactia lui cacadu si a ceferistilor.

catalin_cj
catalin_cj  •  17 Iulie 2012, 12:21
Postat de robert1205 pe 16 Iulie 2012, 22:05

CADU joaca tot timpul la rupere, ca ALEXA pe vremuri.Arbitrul putea da 11 m la al doilea fault al lui CADU.

esti nebun? 11m pentru fault in afara careului??? a dat fault galben si eliminare. ce mai trebuia? eventual sa nu lase zid

Vezi toate comentariile (15)
Comentează