FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Căpitanul "câinilor" e precaut înainte de derby » "Nu îi tratăm de sus"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 18:45

Căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, a declarat la o conferință de presă înaintea meciului tur din Cupa României că nu îi tratează cu superioritate pe rivali, în ciuda faptului că Steaua a câștigat doar un meci din ultimele trei partide jucate.

"Sunt importante ambele meciuri. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, nu îi tratăm de sus, chiar dacă ei au început acum mai ezitant, puţin mai prost, un derby cu Dinamo îi face să dea totul. Vor veni să câştige atât joi, cât şi duminică, dar şi noi vom da tot ce avem mai bun", a declarat căpitanul "câinilor".

"Aici, în Ştefan cel Mare, ultimul meci a fost unul formidabil, chiar ne-a mers foarte bine, dar pe arenă spectacolul şi pe teren şi în tribune ar fi fost unul mult mai mare şi mult mai frumos", a adăugat mijlocașul dinamovist, referitor la faptul că meciul nu va avea loc pe Arena Națională.

Anton nu este încă sigur dacă va juca în prima manșă a Cupei României, din cauza unei gripe.

"Nu ştiu dacă voi juca, sunt încă cu gripa asta. Vom vedea la ora jocului. Va fi al doilea derby din carieră şi dacă voi putea să joc va fi primul în calitate de căpitan."

Meciul Dinamo - Steaua va avea loc joi, de la ora 20:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport, DolceSport și ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  02 Martie 2016, 00:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  01 Martie 2016, 23:06

cum sa tratati voi Steaua de sus? de pe locul 188 in Uefa Club Ranking? pt ca aveti 2 puncte acum in clasament mai mult? poate ati uitat ca de 5 ani nu stiati ce e aia victorie, va bucurati ca salbaticii la un egal, ca si anu asta in tur, la 0-0 a fost sarbatoare la voi in vestiar....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close