FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-3

CFR CLUJ - ASTRA 1-3 // Dan Petrescu s-a eschivat când a fost întrebat de starea de sănătate a lui George Țucudean: „Dacă bunicul lui știe mai bine...”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 22:30

Dan Petrescu, 51 de ani, a pierdut primul meci acasă pe banca celor de la CFR Cluj, scor 1-3 cu Astra (Bud 15 / V. Gheorghe 4, Begue 35, Butean 51), în manșa tur a semifinalelor Cupei României.

La final, tehnicianul „feroviarilor” s-a eschivat când a fost întrebat despre starea lui George Țucudean.

  • Țucudean, 27 de ani, a suferit weekendul trecut o operație minim invazivă la Viena pentru rezolvarea unor probleme cardiace. Mai exact, golgeterul la zi din Liga 1 a fost supus unei ablații pentru înlocuirea unui țesut care îi provoca palpitații.

 

diagolul petrescu - reporter

Reporter TV Digi Sport: „Bunicul lui Țucudean ne-a confirmat că într-adevăr jucătorul a suferit o intervenție minim invazivă la inimă. Când preconizați că se va întoarce pe gazon?”

Dan Petrescu: „Eu nu l-am văzut pe Țuducean de când am venit la echipă. Dacă bunicul lui știe mai bine, întrebați-l pe el sau întrebați doctorii când revine!”

CFR A NEGAT tot timpul

Oamenii din staff-ul campioanei CFR Cluj au dezmințit cu fiecare ocazie informația conform căreia golgeterul echipei s-ar fi operat. Astăzi, bunicul lui Țucudean a elucidat misterul într-un interviu acordat pentru Libertatea: „A suferit o intervenție la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare”.

Vezi și: 

Bunicul lui Țucudean, despre gluma alarmistă a medicilor: „Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
klauz
klauz  •  04 Aprilie 2019, 08:35

Iar tucudean e terminat, o stie oricine.

klauz
klauz  •  04 Aprilie 2019, 08:34

BIne v-a zis-o, presa de ***... Intrebati bunicul lui tucudean, mama halepei si vanzatoarele de zarzavarturi, ca alea de seminte nu mai stau de vorba cu voi de cat le-ati obosit tot cerandu-le parerea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  04 Aprilie 2019, 08:16

MINCINOSI SI EVAZIVI !!!Echipa de cacao

Vezi toate comentariile (4)
Comentează