FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-3

CFR CLUJ - ASTRA 1-3 // VIDEO Costel Enache își ia revanșa și câștigă la Cluj! Giurgiuvenii sunt cu un pas în finala Cupei României

CFR Cluj - Astra Giurgiu
CFR Cluj - Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 22:03

Astra Giurgiu a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei României după ce a învins-o pe CFR Cluj, în tur, chiar în „Gruia”, scor 3-1 (Bud 15 / V. Gheorghe 4, Begue 35, Butean 51).

Dan Petrescu a apelat la o formulă experimentală, dorind să odihnească majoritatea titularilor pentru jocul împotriva Craiovei din weekend.

Doar cu Mario Camora și Ioniță II dintre jucătorii obișnuiți în primul „11”, CFR a luat primul gol după doar 4 minute, de la Vali Gheorghe. Bud a egalat în minutul 15, cu o lovitură de cap bine plasată.

Avea să fie 2-1 pentru Astra la pauză, după ce Begue a înscris din pasa lui Radunovici în minutul 35. Butean (52) a înscris și el în poarta campioanei, după ce mingea i-a venit la picior din bară.

CFR pierde, a sacrificat însă totul pentru titlu, iar șansele la calificarea în finala Cupei au scăzut dramatic.

  • Returul va fi pe 23 aprilie.
  • În celălalt meci din semifinalele Cupei joacă CSU Craiova și Viitorul, joi de la ora 20:00.

CFR - Astra 1-3 (Bud 15 / V. Gheorghe 4, Begue 35, Butean 51)

LIVE + statistici în timp real

Click AICI pentru VIDEO!

CFR: J. Fernandez - Peteleu, Lang, Mureșan, Camora - Hoban, Males - Ioniță II, Moutinho, Costache - Bud
Rezerve: Rus, Manea, Deac, Omrani, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

Astra: M. Santos - Butean, Cestor, Crișan, Radunovici - Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe - Alibec, Zoua
Rezerve: Lazar, Bejan, Llullaku, Roșu, Erico, Moise, Balaure
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Andrei Chivulete / Asistenți: Vladimir Urzică și Andrei Constantinescu

 
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (79)
1500607383306242
Vilică Pătru  •  04 Aprilie 2019, 16:37

Un meci de tristă amintire, care a făcut propagandă și o reclamă urâtă fotbalului mioritic. Se întâmplă atunci când dorim mult și prost, în loc de puțin dar bun, admițînd în competiție scursuri diverse. Este clar că interesul pentru trofeu a scăzut, Craiova fiind acum favorită la adjudecarea Cupei.

104343947122875
Anton Pan  •  04 Aprilie 2019, 13:25

...Dudelange

104343947122875
Anton Pan  •  04 Aprilie 2019, 13:25

Pentru tolomacii neocupati si atranatori pe net care au vazut ceva dubios la meciul Astra-Steaua: in 2017, intre astra si viitorul au fost meciuri amicale, in contextul cooperativei si al Daciadei: doua in play-off facute plocon regelui din Ovidiu (cand disperat ca petradele lui hagi nu o baga in poarta, in pofida aranjamentului, sapunaru a dat doua autogoluri), in timp ce in cupa, viitura cooperativista s-a dat la o parte si astra a trecut mai departe. In 2019 se repeta situatia, de data asta este vorba tot de astra dar in cuplu cu chefereul pazcany-varga! Pana acum au fost doua meciuri: unul de play-off castigat, normal, de haiducii honvezi, fara ca astra sa ajunga in careu si celalalt de cupa, in care astra s-a impus clar, chiar in gruia! mai urmeaza inca doua meciuri intre cele doua, cu deznodamant deja cunoscut. Jubileaza ospatarii de la

Vezi toate comentariile (79)
Comentează