FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

CFR Cluj - U Craiova 1-0 // Cum își scuză oltenii eșecul din Supercupă: "Intrarea lui a schimbat fața jocului!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 22:45

CFR Cluj a câștigat pentru a treia oară în istorie Supercupa României, scor 1-0, în fața celor de la U Craiova. Marcel Popescu crede că oltenii nu sunt încă pregătiți de startul campionatului.

"A fost un examen greu, dar un trofeu de necontestat. Noi am învățat astăzi că nu e suficient să fii mai spectaculos, să joci mai bine. Trebuie să fii pragmatic. Noi am fost la fel în ambele reprize, nu am scăzut după pauză. Doar că CFR Cluj din repriza a doua a fost mult mai puternică. Intrarea lui Omrani a schimbat fața jocului. O imprudență în faza defensivă ne-a costat. A fost lipsă de maturitate.

Gazonul nu a fost o povară în această seară. Nu a influențat jocul. Improtant este că ne-am văzut limitele. Avem. Este mult de lucru. Probabil săptămâna viitoare vom fi mai puternici. Campionatul actual va fi mult mai tăios decât edițiile precedente care s-au disputat cu play-off și play-out. Trebuie să fim pregătiți", a declarat la TV Telekom Sport.

Bilel Omrani a fost personajul principal al acestei perioade de transferuri din Liga 1. Aproape de o mutare la FCSB, francezul a semnat în ultima clipă prelungirea cu formația campioană a României. 

Vezi și: GALERIE FOTO Sclipire de geniu a lui Mitriță în primul meci oficial al sezonului! Faza în imagini succesive

4 știri-blitz de la Supercupa României, CFR - Craiova » Comentator angajat special pentru 10 suporteri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
110146613198286
Gabi Simon  •  15 Iulie 2018, 14:02

D-le Popescu faceti tot posibilul si aduceti saptamina asta 3 jucatori de valoare la echipa,din ce stiu bani la club sunt,e nevoie sa investim si in jucatori de valoare care sa intre imediat in primul 11,nu asteptati la infinit ca ve-ti putea aduce jucatori liberi de contract,caci vedeti si dv ca echipa este slabita fata de anul trecut. Mangia insista si el ca e nevoie de intariri pentru a completa golurile lasate de cei 3 care au plecat din primul 11,ca si Screciu era un baiat de baza in sinul echipei,si dupa cum a-ti spus si a-ti vazut si dv ca trebuiesc jucatori,eu spun 3 exact cum a-ti spus ca urmariti acei jucatori sa ii aduceti la echipa ,si va spun ca un micut cunoscator si simpatizant al Stiintei ca e nevoie urgenta de un fundas central,caci acolo e marea problema a Craiovei ca si nul trecut,un mijlocas de creatie si el linga Zlatinski si Cicaldau,si numai decit un atacant iute de forta in careu un ner 9,gen Tucudean sau Omrani ca tot am jucat aseara cu eii. Venind acesti jucatori se va intari lotul si echipa si atunci si Mangia are cu ce sa formeze un 11 de valoare,sa mai spun ca si Mitrita cel mai bun jucator din campionat cu care ne putem mindrii cere si el jucatori la echipa ,caci vede si el in teren ca singur nu se poate descurca,deci e mare nevoie de un drubleor foarte bun ca si el ,si atunci va spun sigur in numele suporterilor ca ne vom putea bate cu CFR-ul fara nici o problema si am avea aspiratii si incredere ca vom putea juca pentru podium. Cu respect

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  15 Iulie 2018, 12:19

Daca cititi cu atentie declaratia lui Marcel Popescu veti constata ca principalul vinovat este Mangia pentru ca, vezi Doamne, nu a fost pragmatic si a incercat sa oace spectaculos. Poate ca domnul este suparat ca antrenorul sa saturat si spune deschis ca nu are jucatori de valoare cu care sa formeze o echipa puternica. Banuiesc ca si pe noi este suparat pentru ca avem aceeasi parere. Domnule Popescu, nu va temeti ca s-ar putea ca publicul sa se sature de minciunile d-tra si sa nu mai vina la meci? Asta va doriti?

dora
dora  •  14 Iulie 2018, 23:46

Marcelica, CFRul are atacanti iar tu l-ai pastrat pe Glavina - care nu s-a vazut nici astazi in jocul echipei - după un sezon in care omul nu prea a jucat...iar cand a jucat nu a rupt gura targului. Ati facut un meci slabut, sa fim sinceri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează