FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0 // Devis Mangia a pornit noul sezon cu stângul, dar nu e îngrijorat: "Să nu mai vorbim despre ei"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 23:03

Devis Mangia, tehnicianul lui U Craiova, a vorbit depre eșecul suferit de echipa sa în meciul din Supercupă cu CFR Cluj, 0-1. Italianul se declară mulțumit, deși recunoaște că echipa nu e pregătită de startul sezonului. 

"Am jucat o primă repriză foarte bună. A doua a fost bună. Am dat totul pe teren, dar rezultatul e cel de pe tabelă. Nu vreau să vorbesc despre jucătorii care nu mai sunt aici, să vorbim despre jucătorii care sunt acum. Lotul nu e complet, dar noi ne-am străduit să câștigăm. Am făcut un meci bun, toată echipa a jucat bine. Echipa nu e încă pregătită, dar sunt mulțumit de ce am văzut în această seară. 

Cicâldău a făcut un meci foarte bun. Am încercat să-l punem în mai multe poziții în acest meci, iar el s-a descurcat bine", a declarat Devis Mangia, la Pro X. 

"A fost o alegere pe care trebuia neapărat să fac. Nu mai puteam sta degeaba în Anglia sperând că se poate schimba ceva. În România nu puteam face o alegere mai bună. Ce atmosferă e aici, cât de pătimași sunt oamenii și cum își susțin echipa! Azi a fost primul meci, forma maximă o vom atinge mai târziu. Sunt convins că vor mai veni jucători și important e că se investește. Europa e un obiectiv, să vedem ce adversari vom avea la tragerea la sorți" Florin Gardoș, stoper Craiova

Vezi AICI cronica partidei dintre CFR Cluj și U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  16 Iulie 2018, 07:57

Trebuiau transfrurile facute dupa supercupa(o clauza) Gustavo valora mai mult Ciocildau cumparat prea scump

sorinvision
sorinvision  •  15 Iulie 2018, 14:47

Chiar daca Popa a gresit la penalty Craiova a jucat bine in aparare, Gardos magistral, Cicaldau ZERO fotbal, rar mi-a fost dat sa vad un jucator atat de slab purtand numarul 10, NE TREBUIE un atacant, in rest echipa a jucat decent.

fancraiova
fancraiova  •  15 Iulie 2018, 11:53

Ça sa vedeti diferenta dintre mitichelu nostru si rotarelu vostru Al nostru nu à vandut sperand sa faca super echipa Al vostru vinde si baga banii la portofel si cam atit

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close