FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Ciprian Marica, desființat de o legendă a Stelei: "Nici în Albania nu-și va mai găsi echipă" + Sfaturi pentru Reghe și Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 19:48

Marcel Răducanu, gloria Stelei care a jucat în Ghencea în perioada 1972-1981, l-a criticat pe Ciprian Marica pentru evoluțiile pe care le are în tricoul roș-albaștrilor.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu Ciprian, dar e mare păcat că el nu se poate impune nici măcar în România. Eram sigur că o să îi fie greu să revină la forma pe care o avea în trecut, dar dacă o să continue tot aşa, cu accidentări după accidentări, să fiţi siguri că nici în Albania nu o să îşi mai găsească echipă. 

Nu am nimic personal cu el, dar este incredibil ce să întâmplă cu acest fotbalist. De mai bine de un an de zile tot încearcă să revină pe teren, că de dat goluri nici nu se pune problema. După ce nu ai făcut nimic la Steaua cine crezi că te mai ia în străinătate? El îl vede oare pe Alibec de la Astra?. Din păcate Marica se chinuie să redevină fotbalist de mai bine de un an", a spus Marcel Răducanu pentru fanatik.

Marcel Răducanu îi sfătuiește pe Reghecampf și Rednic să le pună jucătorilor înaintea derby-ului de miercuri meciul dintre Liverpool și Dortmund.

"Eu nu ştiu ce se înâmplă cu fotbaliştii aştia de la noi, dar nu se poate ca din atâtea meciuri Steaua-Dinamo să nu pot să văd un derby adevărat. Nu ştiu ce au jucătorii aştia de la noi din ţară. Poate sunt eu nebun şi greşesc, nu? Îi sfătuiesc pe Rednic şi Reghe să le pună fotbaliştilor să vizioneze partida Liverpool-Borussia. Vorbesc foarte serios!

Poate aşa vor înţelege şi ei ceva din fotbalul adevărat şi se vor dărui pe teren aşa cum au făcut-o englezii împotriva nemţilor. Eu ştiu că e vorba şi de valoare, dar totuşi aceşti fotbalişti joacă la cele mai titrate echipe din România. Vreau să văd mai mult spectacol fotbalistic", a adăugat Răducanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
mandpv964
mandpv964  •  19 Aprilie 2016, 22:14

Asta -i vina unui popor lipsit, in majoritate, de educatie! Cine -a perpetuat la putere aceiasi indivizi 26 de ani? Mituitii cu doi mici si -o bere! Adica boboru!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Aprilie 2016, 22:08
Postat de mandpv964 pe 19 Aprilie 2016, 21:54

Industrializase, dar o facuse prost! Mastodonti energofaci, tehnologie invechita cumparata scump! Si nu era de munca ptr toata lumea, erau bagati la gramada prin fabrici si uzine, ca stiau sa faca ceva sau nu, erau acolo! Si mai si furau pe rupte! Mai slabiti -ma cu iepoca de aur!

Nici nu sufera comparatie . Acum jumatate din paminturile romanesti sunt proprietate pe 99 de ani ale transnationalelor care reprezinta alte steaguri si isi exporta cit vor ei unde vor ei, toate produsele . Gata am incheiat , Nu suport zero barat care e acelasi lucru cu minus infinit sau plus infinit sau in romaneste nimic . Traieste fericit ca mine departe de tzara in tzara strainilor . Fericit . Gata am terminat.

mandpv964
mandpv964  •  19 Aprilie 2016, 21:59

Bun, energofagi!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează