FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Claudiu Niculescu a câștigat două trofee cu Voluntari, dar trage un semnal de alarmă: "Avem probleme!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 23:23

Claudiu Niculescu a câștigat în ultimele două luni două trofee cu FC Voluntari, Cupa și Supercupa României, însă antrenorul ilfovenilor are mari probleme înaintea debutului de campionat.

"Sunt obosit pentru că venim după două săptămâni și ceva de cantonament. Sunt foarte bucuros pentru acest trofeu. Am avut mulți absenți azi. Avem jucători care vor lipsi o lună și jumătate. Sunt foarte mulți jucători de bază care ne-au lipsit, dar am avut o organizare bună.

Pe posturile de fundaș central și atacant avem un singur jucător. Acolo avem jucători accidentați și trebuie să avem dubluri. Am înțeles că ar exista și o primă, dar ar veni în toamnă. V-am spus, cea mai mare problemă este că vine meciul cu Steaua și avem mulți jucători accidentați", a declarat Niculescu la TV Digi Sport.

Vasile Maftei a vorbit și el despre victoria de azi în fața Viitorului, scor 1-0: "E un sentiment plăcut. A fost o bucurie mai reținută. Mai importantă a fost Cupa României. A fost important pentru noi ca jucători, pentru încrederea în noi.

Am întâlnit o echipă bună a Viitorului, dar trebuie să ținem cont că ei au folosit jucători care au evoluat mai puțin în ultima vreme. Nu ne așteptam să câștigăm două trofee. Eu când am semnat cu FC Voluntari nu mi-a trecut prin cap că mă voi lupta pentru vreun trofeu".

"Un rol foarte important l-a jucat Claudiu Niculescu, un antrenor foarte bun. E un antrenor tânăr și de perspectivă. A fost un meci important care deschide un sezon. Mi-a plăcut aici la Botoșani, vin cu mare drag aici. Clubul de aici e model. Am găsit un președinte de club, mă refer la Cătălin Anton, care s-a implicat foarte activ. Au fost aproape 6.000 de spectatori în contextul în care media de fani la meciurile Botoșaniului e de 3.000 de spectatori" Răzvan Burleanu, președinte FRF

Deși a câștigat Cupa și Supercupa României, FC Voluntari nu are dreptul să participe în cupele europene pentru că nu și-a depus dosarul de licențiere.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  10 Iulie 2017, 12:43

Clau, problema ta e alta, pe3ste trei zile TAS va stabili că FCSB este campioana şi supercupa se va rejuca !

ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 10:37

Deja FCSB-ul are 3 puncte. Cine se mai 'retrage' ???

valentinn10
valentinn10  •  10 Iulie 2017, 06:40
Postat de king.baldwin pe 09 Iulie 2017, 23:47

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează