FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BAIA MARE - STEAUA 1-1, 1-4 D.P.

Cojocaru, după victoria la penalty-uri cu Baia Mare: "Terenul ne-a pus mai multe probleme decît ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 23:20

Portarul Stelei, Valentin Cojocaru, știe motivul pentru care campioana nu și-a făcut jocul obișnuit la Baia Mare. Acesta așteaptă Dinamo în sferturile de finală. 

"A fost cel mai dificil meci, dar am jucat pe un gazon execrabil. Nu știu de ce s-a jucat aici. N-a fost o replică a celor de la Baia Mare, ci a terenului.

Vreau să jucăm cu Dinamo. Lumea ar veni la stadion pentru un meci bun și frumos", a zis Valentin Cojocaru la Digi.

"E o victorie muncită, eram conștienți că cei de la Baia Mare vor fi foarte pregătiți. Sîntem în toate competițiile așa că avem nevoie de toți jucătorii sănătoși. 

Sînt convins că oamenii din atac vor reveni la forma pe care au avut-o în urmă cu un an. Trebuie să mai treacă puțin timp", a zis și Cornel Rîpă, la Digi. 

Steaua s-a calificat în "sferturi" după ce a trecut de Baia Mare la penalty-uri, scor 4-1. După 120 de minute scorul a fost 1-1. Astra, CSMS Iași, ACS Poli, Dinamo, CFR Cluj, ASA Tîrgu Mureș și Viitorul sînt celelalte echipe care s-au calificat în "sferturile" Cupei României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1629280413960765
Ioana Maria  •  30 Octombrie 2015, 13:43

baiatu asta e dus rau de tot saracu

vasy86le
vasy86le  •  30 Octombrie 2015, 08:12

Baia mare merita calificarea, chiar si stelistii recunosc(adevaratii stelisti).

vasglo
vasglo  •  30 Octombrie 2015, 07:55

Sunt curios, daca Baia Mare juca ca Steaua, adica prost, dar castiga la 11 metrii, cum mai comenta lumea jocul maramuresenilor?! -:)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează