FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ

Dinu: "Cei de la CFR au finanţat umbrele, am rezerve în privinţa justeţii victoriilor lor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat la Contraatac, pe GSP TV, declaraţia preşedintelui de la CFR, Iuliu Mureşan, care a mărturisit că se aşteaptă la o eroare a lui Ovidiu Haţegan în favoarea ardelenilor în partida de azi.

"Am văzut declaraţia lui Mureşan care vorbea de o eventuală greşeală a lui Haţegan care i-ar putea ajuta. E inadmisibil să vorbeşti aşa! Nu Dinamo e favorizată de arbitri, vorbele lui nu au nimic comun cu fotbalul.

Numai o echipă care are ceva umbre în istoria ei poate să pretindă astfel de lucruri! CFR are o echipă puternică din punct de vedere fizic, dar am rezerve în ceea ce priveşte calitatea jocului şi a justeţii prin care au cîştigat pînă acum", a spus Cornel Dinu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
 •  25 Mai 2010, 11:34

Domnul Dinu are dreptate! Stie bine despre blatul ordinar facut de Borcea cu CFR de pe vremea lui Andone, blatul Rapidului cand Sapunaru zicea ca marca el in poarta Rapidului daca CFR nu poate! Despre blaturile CFR - ului de anul asta cu Alba - Neagra Iulia, culminand cu cel de la Severin, furturile din Cupa! Scornicestiul de la Cluj face legea in fotbalul romanesc! Mai sa fie! Muresan subtil? Mai bine s - ar spala mai des ca strica aerul si afecteaza grav sanatatii!

 •  01 Aprilie 2010, 21:44

Poate isi mai aduce aminte cineva ce faceai tu la PROGRESUL>.........recte FC NATIONAL Bucuresti prin 92/93/94/etc......ca si acolo ai oarece "UMBRE"..Iti mai aduci aminte DINULE cum ai scapat de ele.?daca ai scapat.!! Ciocu mic.....ca ai ajuns sa traiesti din amintirea "regimului care te-a facut MILITIAN".!!

 •  25 Martie 2010, 08:32

cei in drept ar trebui sa se autosesizeze si sa verifice cu ce fel de ierburi isi prepara Mister trabucurile alea din care trage cu atata nesat!Astea ar putea explica elucubratiile pe care le rosteste cu atata convingere! A uitat militianul cand antrenor la U fiind, isi dadea pantalonii jos la fiecare meci impotriva lui Dinamo ? nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i pute! Mister, oare Paula Misaila ce mai face ?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează