FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB

25 de minute EXPLOZIVE la Hunedoara: cum a încasat FCSB 3 goluri în „thriller-ul” din Cupă

CS Hunedoara a înscris 3 goluri în decurs de 24 de minute / Captură Digi Sport +29   FOTO
CS Hunedoara a înscris 3 goluri în decurs de 24 de minute / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 22:49 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 00:01

Partida CS Hunedoara - FCSB, contând pentru „16-imile” Cupei României, a căpătat o doză nebănuită de dramatism în final. Asta după ce gazdele au egalat după ce roș-albaștrii au condus cu 3-0. În final, roș-albaștrii s-au impus în prelungiri (5-3). 

Împinși de la spate de peste 8.000 de spectatori, echipa care vrea să preia palmaresul Corvinului a izbutit o revenire miraculoasă în fața vedetelor de la FCSB

La primul meci din istorie jucat în nocturnă, fanii hunedoreni au avut parte de un show pe care nu-l vor uita prea curând: favoriții lor au înscris de trei ori în 25 de minute. 

Cum a egalat CS Hunedoara: 

min.58: Gazdele dau tonul revenirii: fundașul Vlad se înalță peste apărarea roș-albaștrilor și-l învinge pe Straton cu o lovitură plasată de cap. 

min.70. Într-o perioadă în care FCSB aproape că nu conta pe teren, elevii lui Florin Maxim i-au penalizat din nou pe roș-albaștri. Hergheligiu l-a învins pe Straton din câțiva metri, declanșând o bucurie de nedescris în tribune.

min.83: Gazdele au egalat după un eurogol marcat de Petre Simon. Fotbalistul Hunedoarei a prins un șut de excepție de la 18 metri, lăsându-l fără replică pe Straton. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CS Hunedoara - FCSB

CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
+25 FOTO

Hunedorenii la costum 

Jucătorii lui Florin Maxim au surprins în momentul sosirii la arena "Michael Klein" datorită ținutei pe care au adoptat-o. Fotbaliștii hunedoreni, deși în Liga a 3-a, au venit îmbrăcați în costum, purtând pe sacou pini cu sigla Corvinului. În momentul intrării la inspecția gazonului, publicul i-a aplaudat și chiar i-a lăudat pentru vestimentația deosebită. 

CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
+25 FOTO

Nume mari la meci 

CS Hunedoara a avut grijă ca de la meciul cu FCSB să nu lipsească jucătorii de legendă ai clubului. Pe lângă Mircea Rednic, Ioan Andone sau Romulus Gabor, de la partida din această seară n-au absentat Ioan Petcu, Florea Văetuș și chiar Bogdan Lobonț, ultimul chiar recunoscând că n-a mai fost de 17 ani pe stadionul unde a crescut. Mihai Leu, și el din Hunedoara, a venit să vadă partida de Cupa României.

VIDEO // CS HUNEDOARA - FCSB. Ardelenii au făcut show în tribune!

FOTO+VIDEO A înviat Corvinul! Atmosferă senzațională la meciul din „16-imile” Cupei

Gică Hagi, discurs dur după eliminarea din Cupă: „Gata, avem VAR în România: arbitrii de tușă!” + și-a luat la rost un jucător: „O să-l vedeți mai rar!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  22 Septembrie 2021, 23:54

ce vedete cand Steaua a jucat cu rezervele? nu au fost titulari urmatori jucatori de baza:keseru,tanase,octavian popescu,vinicius,coman,cordea,cretzu,vlad,gheorghe.9 din 11. adica really. ca uni au intrat in ultimele minute ale meciului regulamentar este altceva dar 9 din cei 11 jucatori de baza nu au jucat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează