FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

CSA STEAUA - CHIAJNA 1-2 // VIDEO Iulian Miu, glume după eliminarea din Cupă: „N-am jucat, că nu am avut buletinul la mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 12:10

Steaua a fost la cinci minute de calificarea în şaisprezecimile Cupei, dar un fost stelist le-a năruit visul roş-albaştrilor. Grădinaru a trimis meciul în prelungiri, unde Concordia Chiajna s-a impus cu 2-1. 

"De aceea e frumos fotbalul. Am condus noi, ne-au egalat, după care au condus ei, am încercat să egalăm şi nu am mai putut. Eu sunt multţumit de ceea ce am realizat. Ne-am ridicat la nivelul echipei adverse, o echipă de liga a doua. Cred că puteam mai mult, dacă nu luam acel gol de 1-1 şi trecea acea fază, puteam să câştigăm meciul cu 1-0", a spus secundul Iulian Miu despre meci.

Acesta a avut puterea să glumească pe seama motivului pentru care nu a jucat: "Nu am avut buletinul la mine şi nu ştiu dacă mă primeau arbitrii. Glumesc. La meciurile viitoare vă promit că voi fi şi eu în teren, măcar 10, 15 minute. Chiar dacă am făcut 43 de ani, încă am o formă de invidiat".

CSA Steaua - CONCORDIA CHIAJNA 1-2
Au marcat: Răsdan '78 / Grădinaru '86, A. Nica '116

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sasha8777
sasha8777  •  12 Septembrie 2019, 13:56

Cocosila stai cuminte, asta lipsea sa joci tu, vrei sa iti duci echipa la retrogradare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează