FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - CFR 1-0

Dan Petrescu îi face praf pe olteni: „Eu am fost pe la Londra, e de neînțeles cum se comportă! M-au deranjat”

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0 în „16”-imile Cupei României | La final, Dan Petrescu a tras concluziile după eșecul de pe „Oblemenco”. +14   FOTO
Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0 în „16”-imile Cupei României | La final, Dan Petrescu a tras concluziile după eșecul de pe „Oblemenco”.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 23:40 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 00:54

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0 în „16”-imile Cupei României | La final, Dan Petrescu a tras concluziile, criticând dur și publicul oltean, care l-a contestat în timpul partidei.

  • FC Argeș, Hermannstadt, Chindia, Dunărea Călărași, Poli Timișoara, Buzău, Gaz Metan, Sepsi, FCSB, FC Voluntari, FCU Craiova, Minaur Baia Mare, Filiași, Rapid, Dinamo și CS Universitatea Craiova sunt echipele calificate în „optimi”.

Rezultatele integrale din „16”-imile Cupei

În primul rând, tragerea la sorți a fost incredibilă. Primele două echipe trase au fost Craiova și CFR. Celelalte au jucat cu echipe din C. Cei care fac tragerea să se gândească la asta. Noi să nu fim capi de serie... 

Cred că jucătorii au dat totul, au fost foarte organizați. N-am ce să le reproșez. Nici nu-i cunosc foarte bine, i-am antrenat câteva zile pe unii dintre ei, ca Gondiu sau Celar. Avem 4 atacanți care nu joacă, accidentați. 

Băieții au încercat. N-au fost multe ocazii. Pe final, cu puțin noroc, puteam egala. Totuși, echipa mai bună a câștigat. Poate portarul putea să facă mai multe la gol, dar până nu revăd faza n-aș vrea să vorbesc mai multe”, a declarat Dan Petrescu.

CSU Craiova - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu, enervat de olteni: „De neînțeles!”

Întrebat despre scandările din tribune care l-au vizat în timpul meciului, Dan Petrescu a răbufnit:

„Asta nu-mi place în țara asta. Am făcut numai bine acestei țări. Am fost un fotbalist devotat țării. Nici ca antrenor n-am supărat pe nimeni. Sunt unele scandări de neînțeles. La Cluj nu o să vedeți așa ceva. M-au deranjat și cei din spatele băncii. A strigat și galeria... Sunt un om educat, civilizat, am fost și pe la Londra. Nu cred că e bine să continue așa, dar fac ce vor”.

Dan Petrescu, despre...

  • Florin Ștefan: „A jucat foarte bine, m-a surprins azi, pentru că n-avea meciuri în picioare. Sunt foarte mulțumit de el”
  • Anas Tahiri: „Nu-i ușor nici pentru el, n-a jucat de mult. Dar a dat tot, a încercat, deși nu i-a fost ușor. Avea nevoie de un atacant mai experimentat lângă el”
  • meciul cu UTA: „Nu știu dacă câștigă cineva ușor la Arad, antrenorul e foarte bun, echipa lor e mai bună decât anul trecut. Și ei au odihnit toată echipa în meciul cu Filiași. Va fi un meci foarte, foarte greu”
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+10 FOTO

Dan Petrescu este un antrenor bun, dar trebuie să ne revenim cât mai repede, nu-ți dă nimeni timp aici, nu te așteaptă, nu te lasă nimeni. Ești la CFR și trebuie să câștigi fiecare meci 
Florin Ștefan, fundaș CFR Cluj

Am încercat să întoarcem rezultatul. Ne-am dorit. Se pare că suntem eliminați mereu din primul tur. Cred că și în seara asta s-a văzut că nu avem omogenitate, mulți dintre colegii mei au jucat pentru prima dată împreună. Ne mai rămâne Liga 1 și Conference. Acum, trebuie să fim concentrați pe aceste două competiții. Nu avem nicio scuză. Când vii la CFR, când ești plătit de CFR, nu contează că joci un meci sau două, trebuie să intri să câștigi. E mereu presiune, pentru că aici se vrea mereu performanță 
Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

CSU Craiova - CFR Cluj 1-0 » Oltenii și-au luat revanșa!

  • CSU Craiova și CFR s-au întâlnit în cel mai tare meci din faza „16-imilor”, la doar 3 zile după confruntarea din campionat, câștigată de „feroviari” cu 1-0. 
  • Prima repriză din Bănie a fost una extrem de modestă. Doar CSU Craiova s-a apropiat de poarta adversă, în două rânduri. Mai întâi, Markovic a reluat peste din apropiere (8), apoi Baiaram a marcat, doar că din poziție de ofsaid (22). Gol anulat.
  • În partea a doua, meciul a fost deblocat de o acțiune individuală. De la 20 de metri, Lyes Houri l-a învins pe Cristiano Figueiredo, poziționat greșit (63). Cestor a replicat pentru CFR: „cap” salvat de Lazar. 
  • Până la final nu s-a mai marcat, iar Universitatea Craiova merge mai departe în „optimile” Cupei.

3 remize și 3 înfrângeriare Dan Petrescu pe banca CFR-ului în Cupă. N-a obținut nicio calificare cu ardelenii

Citește mai multe știri de actualitate:

Primul răspuns pentru Hagi, după tirada din Cupă: „E prea mult!”

Clujul în cârje » Un singur om de bază ar putea apărea în meciul cu CS Universitatea Craiova, din Cupa României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (74)
2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  25 Septembrie 2021, 16:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  24 Septembrie 2021, 20:50

Băi Sabou dacă nu ai auzit înjurături ca în Oltenia, vezi ca este Varga la Cluj și vă rezolva pe toți ardelenii, va civilizează și pe tine și pe Petrescu și pe Gadola....

firaldo
firaldo  •  24 Septembrie 2021, 18:54

Dan Petrescu??Civilizat???Asta e gluma?Atunci când ceri respect...oferă respect...un om care își injura jucătorii de morți sau mama...un antrenor care își ataca colegii sau jignește alte echipe...cere respect?Serios...e o gluma?

Vezi toate comentariile (74)
Comentează