FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POPEȘTI LEORDENI - TURRIS TR. MĂGURELE 1-2

CUPA ROMÂNIEI, POPEȘTI LEORDENI - TURRIS 1-2 // VIDEO Așteaptă granzii din Liga 1! Turris Turnu Măgurele continuă să uimească sub ochii fiului lui Liviu Dragnea

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2019 18:39

Turris Turnu Măgurele a câștigat cu mari emoții meciul de Cupă din turul 4 de la Popești Leordeni, 2-1, și e gata să dea piept cu numele mari din Liga 1.

Sub atenta supraveghere a lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, Turris Turnu Măgurele a început sfios meciul cu SC Popești Leordeni, liderul din C2. Doar cu câteva faze fixe au adus aminte gazdelor că au în față șefii Ligii 2, echipa fără pas greșit în 6 etape,18 puncte și un singur gol primit. 

Rezistența gazdelor a durat doar 28 de minute, când fundașii ilfovenilor gândeau, probabil, cum ar fi să dea piept cu CFR, FCSB sau Dinamo. Ciobanu a trimis în plasă, cu exteriorul, de la colțul lung, cu un procedeu luat din tenisul de picior. 

Mai erau 4 minute din prima repriză când fostul atacant al Chiajnei a transformat un penalty aprig contestat de gazde, dar care a adus zâmbetul pe buzele lui Dragnea jr. 

Micuța formație din Ilfov n-a abandonat lupta și a dat primul semn de revenire în minutul 53. Dincă parcă a așezat mingea cu mâna la o lovitură liberă la care internaționalul David Duțu n-a avut reacție. Goalkeeperul s-a revanșat cateva minute mai târziu, când a intuit excelent o minge reluată din 3 metri. S-a remarcat din nou în minutul 70 când a scos o minge de sub bară. 

Popeștiul a forțat toată repriza secundă, a dominat copios chiar, însă Turris, o echipă cu jucători mult mai experimentați, a știut să țină de scor și merge în „șaisprezecimile” Cupei, unde intră și echipele de Liga 1. 

15 victorii consecutiveare Turris în meciurile oficiale, fiind neînvinsă din aprilie, de la meciul cu CSM Alexandria, 1-2

Rezultatele primelor șapte meciuri din turul 4 al Cupei României sunt AICI!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
raymond09
raymond09  •  10 Septembrie 2019, 21:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

107456520566405
Terminhater Terminhater  •  10 Septembrie 2019, 20:24

Așteaptă granzii din Liga 1! ... Sunt curios dacă se va televiza vreun meci al ăstora ... Dacă da , vor fi microfoane de fond ? Că ce plăcuțe-și iau *** astea ... Sigur antenele turnătorului nu vor difuza nimic ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează