FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - ASTRA 4-2

CUPA ROMÂNIEI // SEPSI - ASTRA 4-2 / FOTO Gazdele au marcat după o poziție clară de ofsaid!

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 19:01

Sepsi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după o victorie 4-2 cu Astra. Gazdele au marcat golul de 2-1 după un ofsaid evident. 

  • Primele șase echipe calificate în sferturile Cupei sunt Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, Dinamo și Poli Iași. 
  • Pentru ultimul loc se înfruntă FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro.

În minutul 28, într-o fază premergătoare golului lui Karanovici, Dylan Flores era într-un ofsaid evident, nesemnalizat însă de tușierul Marius Badea (foto). 

Dylan Flores a centrat apoi în fata porții, de unde Bouhenna, mai mult involuntar, i-a pasat lui Karanovici, acesta înscriind lejer pentru 2-1. 

Asistentul a fost păcălit de faptul că mijlocașul costarican al lui Sepsi se retrăgea în acel moment.

VEZI ȘI:

PETROLUL PLOIEȘTI // VIDEO EXCLUSIV Younes Hamza: „Am fugit de la fotbal la kung fu, dar m-am întors pentru că mi s-a zis că am talent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
panalexan
panalexan  •  01 Noiembrie 2019, 14:37

In niciun caz nu e ofsaid mare, daca e ofsaid e milimetric. Perspectiva.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2019, 10:22

Nu mi se pare ofsaid. Și dacă e, e unul milimetric, treabă pentru care nu poate fi învinuit asistentul, pentru că-i om, nu robot.

394966434424757
Mihai Dinu  •  01 Noiembrie 2019, 01:12

Pe o linie imaginara ar fi la aceeasi distanta de poarta cu ultimul aparator dar captura pare luata cu cateva fractiuni de secunda inainte de a da pasa ( cu stangul ) si atunci jucatorul de la Sepsi mai face un pas ce l ar baga intr-o pozitie regulamentara fara echivoc!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează