FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - U CRAIOVA 2-1, 3-6 LA GENERAL

CUPA ROMÂNIEI // Toate reacțiile oltenilor după calificarea în finala Cupei » Mangia își apără jucătorii + Mitriță e nemulțumit: "Cel mai prost meci de când sunt aici"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 19:02

Devis Mangia, antrenorul lui U Craiova, a vorbit despre calificarea echipei sale în finala Cupei României. Oltenii au pierdut returul de la Botoșani, 1-2, dar s-au calificat în ultimul act grație victoriei consistente din tur, când au câștigat cu 5-1.

"Știam că ne va aștepta un meci dificil, a fost o partidă dificil de pregătit pentru că ne gândeam la scorul din tur. Jucătorilor le-a fost greu să uite rezultatul acelui meci. Pot să fiu mulțumit că am riscat azi, dar Botoșani a făcut un meci foarte bun, plin de intensitate. Am avut dificultăți azi, dar până la urmă suntem fericiți că am ajuns în prima finală după 18 ani. 

Nu suntem principala favorită la câștigarea trofeului. Nu putem să spunem dacă suntem favoriți, dar important e că suntem acolo. Trebuie să dăm mai mult de 100% pentru a câștiga trofeul. E normal să fim fericiți acum.

Cel mai important e să ne recuperăm după această partidă, avem timp să pregătim meciul cu FCSB. Știm ce trebuie să facem și vom încerca să-i învingem pentru a ne face fanii mulțumiți", a declarat Mangia. 

Alexandru Mitirță, marcatorul golului oltenilor, a recunoscut jocul slab reușit de echipa sa. Totodată, acesta a vorbit și despre duelul din campionat cu FCSB de lunea viitoare. 

"A fost cel mai slab joc de când sunt eu la Craiova. Norocul nostru că am marcat multe goluri în meciul tur. Întotdeauna am avut meciuri grele la Botoșani, e o echipă foarte bună.

Am fost relaxați, am avut și deplasarea din campionat de la Cluj. Trebuie să ne refacem, urmează meciul cu Steaua. Vă dați seama ce atmosferă va fi, trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Toată Craiova își dorește să câștigăm împotriva Stelei, sper să reușim", a spus Mitriță, la TV Telekom Sport. 

"Ne așteptam la un meci greu, am fost și obosiți. Știam că nu va fi ușor și am început slab meciul, am luat gol repede. Important e că în final ne-am calificat, suntem foarte fericiți. Nu vreau să spun nimic despre acea reacție a mea. Au fost mulți nervi, dar eu vreau să-i încurajez pe băieți. Important e că totul s-a terminat cu bine, iar acum ne rămâne să fim concentrați pe meciul din campionat cu FCSB" Alexandru Băluță 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
doritor
doritor  •  10 Mai 2018, 18:39

Băăăă mari specialisti inclusiv Craciunescu la ”golul” lui Roman trebuia galben pentru ca a dat in minge dupa fluierul arbitrului.Uitati-va la Fereira cum e cu bratele pe sus si nu face niciun pas spre coltul portii de si ar fi avut timp.Ca n-a fost fault la speriatul ala de portar si eu cred ,dar nici gol n-a fost. In rest nu stiu cine face transferuri la U Cv.,dar a dat-o in bara cu toti Ori sunt accidentati,ori fara valoare. Atunci e normal sa gafaie si pentru locul 3.

dansy
dansy  •  10 Mai 2018, 11:23
Postat de Anca Toma pe 10 Mai 2018, 07:58

Normal ca pe Mitrita il nemultumeste jocul.Baiatul stie fotbal si mai stie ca daca Barsan dusmanul Botosaniului nu scotea mingea din poarta si se intra cu 2-0 la pauza era posibil ca Olguta sa fi fost dezamagita chiar daca in tur si Sfesnic si-a fact treaba bine.Inca 4 ani sub era Burleanu .Adio fotbal.Bine ca am luat decizia sa nu mai merg pe stadion .

Pai ce sa vezi la echipa aia de cotonogari?Ei stiu doar tare si dupa ea fotbal zero.

firaldo
firaldo  •  10 Mai 2018, 09:26

Sper ca jocul prost sa nu pregateasca un alibi in meciul cu fcsb cum ca sunt iesiti din forma...meciul cu fcsb este capital pentru Craiova,eu cel putin nu o sa imi mai fac abonament ptr sezonul viitor daca se dau la o parte cu fcsb.Daca au onoare si mandrie...bat fcsb,o echipa iesita total din forma,daca Iasul a putut...putem si noi...numai ca trebuie sa vrem.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează