FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

CUPA ROMÂNIEI, U CLUJ - FCSB 0-1 // Bogdan Vintilă, după calificarea chinuită: „Încercăm să creăm un stil” » Pus de arbitru să se schimbe

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 23:20

FCSB s-a calificat cu greu în sferturile Cupei României, 1-0 cu U Cluj din L2 (Detalii AICI), dar antrenorul Bogdan Vintilă este mulțumit de jocul echipei sale. 

După meci, tehnicianul roș-albaștrilor a spus că nu a avut emoții pentru victorie și că se bucură că s-a putut baza din nou pe Olimpiu Moruțan, Dennis Man și Dragoș Nedelcu, care au revenit după accidentări. 

„Important e că ne-am calificat și mergem mai departe. Asta și faptul că mi-au mai revenit câțiva jucători mă bucură cel mai mult. Am avut multe ocazii, puteam să mai marcăm. Am jucat cu garda jos și au avut și ei ocazii. Nu am avut niciodată emoții că putem pierde acest joc. Avem jucători mai maturi, cu capul pe umeri. Dacă U Cluj marca, noi aveam puterea să înscriem. 

Moruțan mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că au jucat Man și Nedelcu. Sunt mulțumit de efort. Poate lumea să aștepta să avem un joc mai dezinvolt. Dar a fost un meci reușit, având în vedere că am jucat acum trei zile și am evoluat azi pe un teren greu. Încercăm să ne creăm un stil de joc, iar azi a fost un moment bun pentru a-l repeta”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport. 

9 meciuri consecutivefără eșec a strâns FCSB de la înfrângerea cu Guimaraes, ce-a marcat eliminarea din Europa League. Echipa lui Vintilă a strâns 7 victorii și două remize în toate competițiile

Pus să se schimbe la pauză

„Aveam o bluză neagră și mi-am pus un maiou alb peste, dar arbitrul mi-a spus că poate voi primi pase de la clujeni. Credeam că dacă stau în spatele tușierului nu vor fi probleme, dar mi-a zis să-mi schimb bluza. Am ales una albastră în repriza a doua”, a adăugat Bogdan Vintilă. 

Vezi și:

Andrei Vlad, omul meciului: „Puteți să dați în mine, nu e nicio problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
10209749913134969
Coco Trusca  •  30 Octombrie 2019, 15:43
Postat de ishhhhhhhh pe 30 Octombrie 2019, 08:38

Are si el niste rezultate si se umfla in pene... boss, ai si uitat cum ti-a daruit Viitorul punctele alea? Si-au sacrificat pozitia de lider ca sa nu ajungeti voi in faliment.

mai bine ar marturisi cat a contribuit jiji la chivulete ca sa-i faca sa castige. si mai vorbesc de cfr!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  30 Octombrie 2019, 08:38

Are si el niste rezultate si se umfla in pene... boss, ai si uitat cum ti-a daruit Viitorul punctele alea? Si-au sacrificat pozitia de lider ca sa nu ajungeti voi in faliment.

zagna
zagna  •  30 Octombrie 2019, 08:06

Vintila, daca ai in cap un pic de fotbal, cum sa-ti placa de Morutan aseara ? Atunci, ti-a placut si Tanase, Coman ? Daca Hora a batut perfect "libera" din care s=a marcat, de ce nu a mai batut nici-o lovitura ? Aha, un nou stil... Halal !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează