FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4

CUPA ROMÂNIEI, VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4 // VIDEO Valentin Mihăilă, după „dubla” cu Voluntari: „Nu vreau doar 1-0 cu Dinamo!”

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 23:06

CS Universitatea Craiova s-a calificat în „sferturile” Cupei României, după 4-1 cu FC Voluntari, pe terenul ilfovenilor. (Detalii AICI)

Atacantul Valentin Mihăilă, 19 ani, a marcat o dublă, iar după meci a vorbit despre duelul cu Dinamo, de luni, din Liga 1.

„Acest rezultat vine într-un moment foarte bun. E bine că am înscris multe goluri. Asta ne dă încredere și sperăm să facem un meci mare cu Dinamo. Sperăm să marcăm multe goluri. Nu vreau să fie doar 1-0, pentru că fanii vor mai multe goluri. Aștept să vină mulți suporteri pe stadionul de la Severin. 

Se pare că îmi priește acest stadion de la Voluntari. Am marcat contra ilfovenilor și în campionat, am dat gol și pentru națională, iar azi am înscris de două ori. Eu vreau să marchez la fiecare meci și să-mi ajut echipa.  

Nu contează cu cine jucăm în sferturile Cupei. Vrem să câștigăm Cupa și campionatul”, a declarat Valentin Mihăilă la TV Digi Sport.

Vezi în video ce a spus Alex Ioniță după meci

Vezi și:

Elvir Koljic i-a stricat seara lui Victor Pițurcă! Accidentarea copilărească l-ar putea face să rateze derby-ul cu Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
albub
albub  •  01 Noiembrie 2019, 15:00

Stai linistit ca nici golul ala nu o sa-l dai . Ai gresit echipa,baiatul meu! Noi nu suntem Voluntari

cornel_alex
cornel_alex  •  01 Noiembrie 2019, 14:01

Un gol da tu sau te ajuta si arbitrul? Sper să va scoata Dinamo fotbalul din cap.

cornelconasu
cornelconasu  •  01 Noiembrie 2019, 12:48
Postat de j0k3r pe 01 Noiembrie 2019, 05:39

Adevarul ca mimamo e o echipa de top. Vai de tine

Nu ai înțeles nu vorbeam aici demamata , mimamo sau cum îi zici tu , nici de clone susținute din banii Doljului, vorbeam de acest băiețaș care după două sprinturi se crede fotbalist și e și prost-arogant, deh meteahna zonei !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează