FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO

DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO // GALERIE FOTO + VIDEO Ratarea anului! Un dinamovist s-a făcut de râs la Galați, iar Balint nu s-a putut abține: "A reușit imposibilul"

FOTO: Captură TV Telekom Sport +6   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 22:17

În finalul primei reprize a meciului Dacia Unirea Brăila - Dinamo, din 16-imile Cupei României, la 2-1 pentru "câini", Danijel Subotici a avut o ratare incredibilă.

Sergiu Hanca și Dan Nistor au plecat pe contraatac, iar căpitanul dinamovist a centrat în fața porții, unde aștepta Danijel Subotici. Atacantul elvețian de 29 de ani s-a întâlnit cu mingea la un metru de linia porții, dar a lovit greșit, trimițând  în bara transversală!

"E aproape imposibil să ratezi dintr-o asemenea fază! Subotici a făcut ce e mai greu. Nu a făcut ce era ușor în această situație, adică să înscrie", a comentat la pauză amuzat Gabi Balint, în studioul TV Digi Sport. 

vlcsnap 2018 09 25 22h14m57s5

vlcsnap 2018 09 25 22h17m13s86

 

Vezi AICI desfășurarea meciului

Vezi și: VIDEO + FOTO Fază controversată în Dacia Brăila - Dinamo » Gazdele au primit penalty după o ieșire haotică a portarului dinamovist

Vezi și: FOTO Sfidare! Nistor a marcat în Cupă și s-a dus glonț să arate un tricou cu dedicație, după scandalul din ultimele zile

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
mosvasile
mosvasile  •  26 Septembrie 2018, 16:59

Dar pe stanga apararii e jale!Pana alde Maxin ala de la Braila,trecea pe acolo ca pe la tac'su prin curte,ca nu era nici un "caine"sa sara la el!

magic4ever
magic4ever  •  26 Septembrie 2018, 10:59

O caricatura de fotbalist...

cristi_oase
cristi_oase  •  26 Septembrie 2018, 06:34
Postat de baruch pe 25 Septembrie 2018, 22:44

da, ok, a facut-o. si probabil ca nu e un mare jucator, dar si cei mai mari (exceptandu-l, fireste, pe maradona) aveau momente de astea de ne-prietenie cu mingea. doamnul balint sa-si aduca aminte de ratarile lui, in care-si accidenta stangul cu dreptul.

Rezuma-te la taraf , etno , trinitas , asta e nivelul tau de intelegere.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close