FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PROGRESUL - STEAUA 2-1

Steaua a menajat 10 jucători, deși Cupa era singurul obiectiv important! Explicațiile lui Oprița

FOTO: Captură @Digi Sport
FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 21:21 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 22:21

CSA Steaua a fost eliminată din Cupa României de Progresul Spartac, formație din Liga 3, scor 1-2. Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul „militarilor”, a fost un car de nervi la final. 

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, așa că un parcurs cât mai lung în Cupa României a fost un obiectiv important. „Militarii” au părăsit competiția încă din turul secund, învinși de Progresul Spartac, cu un gol venit în minutul 81. 

Daniel Oprița, după Progresul Spartac - Steaua, scor 2-1

„S-a pierdut un obiectiv. Am încercat să câștigăm, am vrut să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Chiar dacă jucam cu o echipă din Liga 3 știam că e foarte greu. Fiind terenul lor, s-au acomodat mai repede, se antrenează zi de zi, iar noi n-am avut atitudine în primele 60 de minute, până am primit gol. 

Puteam și noi să facem 2-1 prin Chipirliu, dar sunt supărat pe atitudinea celor din prima repriză și 15 minute din a doua. Ce pot să mai zic... Îmi pare rău, sunt foarte supărat. Mi-am dorit. Nu vreau să spun mai multe la cald, vreau să mă liniștesc, sunt foarte supărat și trăiesc la intensitate meciurile. Aș vrea ca și ei să dea mai mult atunci când intră.

Eu nu-mi doresc? Am încercat să le îndeplinesc dorințele fanilor și conducerii, am vrut și Cupa României. Sunt și eu om. De încercat am încercat, dar sunt și momente din astea. Nu trebuia să pierdem acum, dar s-a întâmplat. 

Ne-a prins și rău cu meciurile din trei în trei zile, ne-a dat peste cap programarea din prima etapă și se pare că n-am putut face față, deși erau jucători odihniți, care trebuiau să arate altfel", a spus Oprița, după meci, potrivit digisport.ro.

Steaua și-a menajat titularii, deși Cupa era singurul obiectiv important!

Steaua a început partida cu Progresul Spartac cu 10 jucători noi pe teren față de victoria cu Dacia Unirea Brăilă, 5-2, din campionat. Singurul care a rămas în primul „11” a fost Răsdan.

Bălbărău, Bărbulescu, Beța, Buhăescu și Adrian Ilie au fost lăsați în afara terenului, în timp ce Băjenaru, Chipirliu, Oroian, E. Pacionel și Wallace au luat loc pe bancă.

Decizia lui Oprița a fost de neînțeles, având în vedere că Steaua nu are drept de promovare, iar Cupa României era obiectivul numărul 1 al echipei.

Echipa de start a Stelei: Enache - Călințaru, Morariu, Bactăr, Neacșu - Șt. Pacionel, Enceanu - Răsdan, Șt. Zătreanu - Huiban, Gherghiceanu

VIDEO Dan Petrescu intervine în războiul FCSB - CSA: „Nu mai înțeleg nimic nici eu! Trebuie să se unească, să fie o singură Steaua”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

EXCLUSIV Fanii FCSB, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Este stelist!” » Nu renunță la ideea de a juca în Ghencea! Ce spun suporterii CSA Steaua

CSA Steaua a adus un fotbalist de la FCU Craiova! E omul pentru care Mutu a insistat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 August 2021, 13:25
Postat de steaua.inseamna.csa pe 19 August 2021, 05:36

Derby, nederby, treaba e ca suntem pe 2 si jucam cu locul 1 la ei acasă, un meci extrem de important pt configurația viitoare a clasamentului. O știa și Oprița și a prioritizat corect. Am jucat cu o echipa de copii, o echipa pe care o cunoșteam, o echipa cât se poate de onorabila care a mers pana acolo încât sa renunțe la dreptul de a juca pe teren propriu fiind sintetic, un club unde pana și crainicul stadionului e stelist, cei pe care Oprița i-a trimis in teren trebuiau sa confirme. Au primit o șansa sa arate ce pot și au dezamăgit. Încă odată, nu contează ca am pierdut ci CUM! Fără lupta, fără ambiție! Nu încerc sa minimalizez importanța meciului de ieri, am pierdut, fair and square, adversarii merita toată stima și felicitările iar noi trebuie sa învățam din greșeli și sa nu le repetam. Pe fscbisti însă meciul de ieri ar trebui sa ii pună pe gânduri. Io le-am spus de mai bine de doua luni ca DACĂ Steaua ocupa un loc promovabil va promova, deci nu ar trebui sa fie chiar suprinși: dacă nu era așa și Cupa era singurul obiectiv viabil, odihnea Oprița titularii pt derbyul (sic!) de la Slobozia!? :-))) La cât sunt însă de prosti fcsbistii, ii plesnește realitatea si ei tot nu înțeleg ce li se întâmpla! Văd girafa si striga apoi ca așa ceva NU exista! :-)))

Termina cu fake ul .. clona de carton .. un nume dat în tribunal .. o gluma pe teren ... Din 2017 va faceți de ras .. și va ascundeți în spatele insulelor... Martorii lui talpan nu au cu ce sa se laude .. ei decât se mândresc cu ce au primit din pix .. dar realitatea le da palme ... se uita cu jind la adevărată steaua care de 5 ani .. se lupta la campionat .. voi pentru ce luptați ? Haideți în liga 1 . Sa va vedem cu patron . Ca pe banii României sunteți tari în gura ... dar va da ulmu de săriți.. vorbiți de karagandy dar nu treceți de Spartak.... echipa de liga a 3a .. Sa nu poți promova din liga a 4a .. asta este umilință suprema .. rasilor...csa o gluma proastă...

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 August 2021, 11:28
Postat de hristo8 pe 19 August 2021, 09:56

karagandi ai prins curaj. umilinta e cand te scoate locul 11 din Kazakstan.

Hahahaha .. uita la ***... bha .. sa nu poți promova din liga a 4a în liga a 3a .. asta e rușine... Vorbești de karagandi? Pai pentru voi e performanta .... voi nu ați trecut de FC Carmen.. .. voi aveți 2 ani liga a 4a 2 ani liga a 3a .. și acum în liga a 2a fără drept de promovare ... mâncați bătaie de la o echipa de liga a 3a care fac glovo .... Rușineee!!! Jucați de pomana .. cheltuiți bani publici ... corect ar fi sa nu jucați pe Ghencea... de ce sa ba plătim stadionul ? Voi nu aveți. Viitor . Nu aveți dreptul la promovare . Nu aveți nici un Target... s-o de ce jucați ? Și mai rău.. stați cu ochii numai pe fcsb .. care pe lângă voi este echipa .. voi va lăudați ca fcsb de 5 ani nu a luat campionatul .. dar sa bătut la el ... voi de 5 ani va scăldați I mocirla . Și nu am văzut nici un martor al lui talpan.. să spună ce performante aveți voi :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  19 August 2021, 10:59
Postat de hristo8 pe 19 August 2021, 09:56

karagandi ai prins curaj. umilinta e cand te scoate locul 11 din Kazakstan.

Corect. Este umilitor. Dar sa nu ai nici un scop ca secție de fotbal cum e? Ce e? Sa fii degeaba! De pomana! De ce intrati voi pe teren? Ce obiectiv aveți? Sa va luați solda?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează