FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - STEAUA

Decizie importantă luată de Costel Gâlcă! Va menaja 4 jucători de bază împotriva lui CS U Craiova » Echipa probabilă a Stelei în meciul de mîine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 19:03

Costel Gâlcă a decis să menajeze cîţiva jucători de bază în meciul din sferturile de finală ale Cupei României, în care Steaua va întîni CS U Craiova, joi, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Antrenorul Stelei i-a lăsat acasă pe Cristi Tănase (contractură), Claudiu Keşeru (oboseală avansată), Fernando Varela (probleme la gleznă) şi Lucian Filip (probleme la piciorul stîng), fotbalişti care în ultimele luni au jucat foarte multe meciuri atît pentru echipa de club, cît şi pentru naţională, exceptîndu-l pe ultimul.

Singurul atacant pe care Gâlcă îl va avea în lot este Raul Rusescu. Acesta nu este refăcut complet după accidentarea de la Tîrgu Mureş şi e greu de crezut că poate juca mai mult de 15-20 de minute.

Cel mai probabil, Steaua va ataca aşa la Craiova cum a făcut-o şi pe finalul perioadei lui Reghecampf în Ghencea, cu Alex Chipciu în postura de vîrf "fals". Abenţele celor 4 jucători au fost confirmate şi de Valeriu Argăseală în direct la LookTV.

Echipa probabilă a Stelei cu CS U Craiova:
Arlauskis - Luchin, Szukala, Papp, Latovlevici - L. Sînmărtean, Prepelita - Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu - Chipciu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
plischi
plischi  •  04 Decembrie 2014, 07:58

keseru are o oboseala avansata, pe care i-au provocat-o ratarile de la aalborg...

mvradulescu
mvradulescu  •  03 Decembrie 2014, 22:29
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Decembrie 2014, 18:07

...oricum le dam cinci boabe ...Galma cauta scuze ...

Stimabile, mă bucur pentru optimismul tău, precum şi pentru faptul că ți-ai fixat și alte "obiective", pe lângă Dan Petrescu. Nu ai vrea să ne amintești și nouă când ați marcat ultima dată 5 goluri într-un meci ? Când vă "luptați" cu Damila Măciuca parcă nu ați reușit ... Nu am însă evidența rezultatelor voastre cu echipa din Cârcea și în consecință nu pot afirma că nu ați fi în stare ... Te cam ia gura pe dinainte !

berryblue
berryblue  •  03 Decembrie 2014, 20:58
Postat de hap.ciu pe 03 Decembrie 2014, 20:39

Oare cum te suporta scoarta terestra?! :))

hap.ciu, nu faci un hap la ciuciu?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează